Γκλάντμπαχ-Σαχτάρ 4-0: Νίκη ξανά, πέντε χρόνια μετά (hl)

Η τελευταία φορά που νίκησε εντός έδρας στο Champions League η Γκλάντμπαχ ήταν πριν από ακριβώς πέντε χρόνια. Τότε επικράτησε της Σεβίλλης το βράδυ της Τετάρτης νίκησε την Σαχτάρ 4-0.

Αήττητη μετά από τρεις αγώνες και έχοντας επικρατήσει 6-0 μέσα στην Ουκρανία στο προηγούμενο παιχνίδι με την Σαχτάρ, η Γκλάντμπαχ του Μάρκο Ρόζε μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο για να σκοράρει γρήγορα και τα κατάφερε. 

Βοήθησε ο Κριβτσόβ που ανέτρεψε τον Τουράμ και ο Στιντλ σκόραρε από το σημείο του πέναλτι (17′) ενώ ακολούθησε άλλο ένα γκολ από τον Ελβέντι (34′) μετά από ασίστ του κάπτεν Στιντλ για το 2-0.

Το γκολ της βραδιάς ήρθε λίγο πριν λήξει το ημίχρονο με τον Εμπόλο να απογειώνεται και να σημειώνει με ψαλιδάκι το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.  

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πουλάρια άφησαν περισσότερο την μπάλα στους Ουκρανούς αλλά με καλή αμυντική δουλειά δεν αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα. Μάλιστα πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Βεντ στο 77ο λεπτό, άλλο ένα πολύ όμορφο τέρμα με το οποίο έφτασαν στο τελικό 4-0.

Σε δύο αγώνες με την Σαχτάρ οι Γερμανοί σκόραραν δέκα φορές. Πέτυχαν δύο σημαντικές νίκες και θέλουν άλλη μια στα τελευταία δύο παιχνίδια για να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά έχουν δύσκολα ματς με Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ. 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ : Ζόμερ – Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Βεντ – Κράμερ, Νόιχαους (69′ Ζακάρια), Λαζάρο (69′ Χέρμαν), Στιντλ (81′ Μπένες) – Εμπόλο (69′ Πλεά), Τουράμ (84′ Τραορέ)

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. : Πιατόβ – Ντοντό, Κριβτσόβ, Μπόνταρ, Ματβιγένκο – Στεπανένκο, Μάρλος (71′ Μ. Αντόνιο), Πάτρικ (81′ Μαϊκόν) – Τετέ, Σόλομον (59′ Φερνάντο), Μοράες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.