Ντ. Κιέβου – Μπαρτσελόνα 0-4 : Χωρίς Μέσι… ε, και; (hl)

Δίχως τον Μέσι αλλά με δύο γκολ του Δανού Μπρέθγουεϊτ και από ένα των Γκριεζμάν και Ντοστ - όλα στο β΄μέρος - η Μπαρτσεόνα νίκησε με 4-0 την Ντιναμό στο Κίεβο

Η απόφαση του Ρόναλντ Κούμαν να αφήσει τον Μέσι να ξεκουραστεί, μαζί και ο συμπατριώτης του προπονητή Φρανκ ντε Γιόνκ, προκάλεσε αρκετά σχόλια στην Καταλονία – και όχι μόνον – για το συντελεστή δυσκολίας που θα είχε ο αγώνας της Μπαρτσελόνα στο Κίεβο.
Για ένα 45λεπτο, το πρώτο, περίπου «δικαιώθηκαν» όσοι πίστεψαν πως η «μπλαουγκράνα» θα είχαν ένα δύσκολο βράδυ στην Ουκρανία!
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια φλύαρη κατοχή μπάλας ενώ η Ντινάμο ήταν επικίνδυνη στον ανοιχτό χώρο δίχως όμως να το αξιοποιήσει!
Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Αμερικανός Ντεστ άνοιξε στο 52′ λεπτό το σκορ και μαζί το δρόμο στην Μπαρτσελόνα για την διατήρηση της κορυφής στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με την 4η νίκη σε ισάριθμα έως τώρα ματς.
Ο Δανός Μπρέθγουεϊτ πέντε λεπτά αργότερα και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 70’ μετέτρεψε το όποιο άγχος σε θρίαμβο και ο Γκριεζμάν στο 92’ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-4!
Οι Μέσι, Φατί, Πικέ, Ντε Γιόνγκ Σέρχιο Ρομπέρτο από πολύ μακριά είδαν, μαζί με εκατομμύρια φιλάθλους της ομάδας σε όλο τον κόσμο, πως αυτή η ομάδα έχει λύσεις αρκεί βέβαια να σταθεροποιήσει την απόδοσή της και προπάντων να πιστέψει σε αυτές!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.