Ντόρτμουντ-Κλαμπ Μπριζ 3-0: Χαίρεσαι να βλέπεις Μπορούσια (vid)

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει δύο φορές, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε 3-0 της Κλαμπ Μπριζ και ουσιαστικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. 

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει ξανά, δύο φορές αυτή τη φορά, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε εύκολα 3-0 της Κλαμπ Μπριζ και ουσιαστικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League

Οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν η πίεση ψηλά απέδωσε, κλέβοντας τη μπάλα και τον Σάντσο να σερβίρει στον Χάαλαντ για να στείλει ο Νορβηγός τη μπάλα στα δίχτυα. Γκολ για έβδομο διαδοχικό ματς για τον επιθετικό της Μπορούσια σε όλες τις διοργανώσεις. 

Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ να προηγείται με 2-0 χάρη στην αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Τζέιντον Σάντσο στο 45′. 

Η Μπορούσια είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα είχε φτάσει στο 3-0 με σκόρερ και πάλι τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος προερχόταν από το καρέ τερμάτων κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου. Γκολ Νο 16 για το Νορβηγό σε όλες τις διοργανώσεις με τη γερμανική ομάδα φέτος, 22 μαζί με τα 6 με την Εθνική Νορβηγίας

Οι συνθέσεις:
Μπορούσια
Ντόρτμουντ: Μπούρκι – Μενιέ (73′ Μπαουζά), Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο (80′ Πάσλακ) – Μπέλινγχαμ, Ντιλέινι (72′ Τσαν) – Σάντσο, Αζάρ, Ρέινα (80′ Μπραντ) – Χάαλαντ (80′ Ρόις).
Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ – Μάτα, Κοσουνού, Ντέλι, Ντε Κετελέρ – Μπαλάντα (52′ Ριτς) – Λανγκ (74′ Σράιβερς), Φόρμερ, Βανάκεν, Ντιατά (74 Οκερέκε) – Κρμεντσικ (66′ Μπαντζί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.