Γκουαρδιόλα: “Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά θέλουμε τη νίκη”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και τα προβλήματα των Πειραιωτών.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το αυριανό ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ολυμπιακό (19.55, MC Novasports.gr) για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, δείχνοντας να γνωρίζει για τα προβλήματα των Πειραιωτών, ωστόσο ξεκαθάρισε το στόχο της ομάδας του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε:

Στις απουσίες του Ολυμπιακού

“Σέβομαι τον Ολυμπιακό, ξέρουμε ότι έχει προβλήματα από τον Covid και τους τραυματισμούς.  Αλλά στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Σκέφτομαι όμως περισσότερο τι θα κάνουμε σαν ομάδα για να κερδίσουμε ακόμα ένα ματς”. 

Για τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό

“Είναι σημαντική νίκη, είναι σημαντικό για την πρόκριση, για τα αισθήματα μας. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνιδια, για να συγκεντρωθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ένα βήμα κάθε φορά, θέλουμε να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό, για να επιστρέψουμε στα καλά συναισθήματα”. 

Στην επιστροφή των φιλάθλων στα αγγλικά γήπεδα

“Πιστευουν οτι είναι το καλύτερο, ελπίζω πως όλα θα δουλέψουν και τίποτα δεν θα πάει άσχημα. Όλοι είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα. Σίγουρα περιμένουμε τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα”.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του

“Η Πρέμιερ Λιγκ είναι φανταστική, είναι ωραίο να τη βλέπει κανείς και είχα την αίσθηση πως τα επόμενα χρόνια μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα”. 

Για το αν είναι ψύχωση το Τσαμπιονς Λιγκ με τη Σίτι

“Δεν είναι ψύχωση το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι σπουδαίο που βρισκόμαστε τόσο κοντά στην πρόκριση. Αυτό είναι σπουδαίο. Έχω την αίσθηση πως θα τα πάμε πολύ καλά αυτή τη σεζόν. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει α βρούμε λύσεις στην επίθεση. Αλλά ο τρόπος που παίζουμε με κάνει χαρούμενο, πρέπει να βελτιώσουμε μερικά πράγματα. Είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν”. 

Για το αν πρέπει να είναι πιο γενναίοι οι παίκτες του

“Οι παίκτες μου είναι γενναίοι, ο προπονητής πρέπει να προσθέσει κάτι. Είναι στα χέρια μου να το κάνω. Θέλουν να το κάνουν και πρέπει να τους βοηθήσω”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.