Ολυμπιακός: Η δεύτερη… ευκαιρία του Χολέμπας στο Μάντσεστερ

Ο Χοσέ Χολέμπας θα δοκιμάσει την τύχη του στην πόλη του Μάντσεστερ ξανά μετά το 2014!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (3/11, 22.00, MC Novasports.gr) τη Μάντσεστερ Σίτι για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League. Για τους Πειραιώτες είναι προφανώς το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής στον τρίτο όμιλο, μετά τη νίκη στο Φάληρο επί της Μαρσέιγ (1-0) και την ήττα από την Πόρτο στην Πορτογαλία (2-0). 

Οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν στο Μάντσετσερ μετά τις 19 Μαρτίου του 2014 και την αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τότε με τον Μίτσελ στον πάγκο και με “προίκα” το 2-0 του “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός απέτυχε να πάρει την πρόκριση, καθώς γνώρισε ήττα 3-0 με χατ τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Από την αποστολή που επέλεξε τότε ο Μίτσελ, μόνο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (δεν είχε αγωνιστεί) και ο Χοσέ Χολέμπας (αγωνίστηκε για 90 λεπτά) παραμένουν στο ρόστερ. Όπως όλα δείχνουν μόνο ο δεύτερος θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Σίτι. Ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε τον Ρούμπεν Βινάγκρε στο τεστ με τον Απόλλωνα για την έβδομη αγωνιστική της Super League, αλλά όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά το ματς στην κάμερα των καναλιών Novasports, δεν έμεινε ικανοποιημένος απ’ τον Πορτογάλο, αν και είναι σίγουρος για τη μελλοντική του καθιέρωση στη θέση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Έτσι μια από τις θέσεις που έχουν κλειδώσει για το συγκεκριμένο ματς, είναι αυτή του Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς με βάση την εικόνα των Ανδρέα Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά στην αποψινή τελευταία προπόνηση, θα εκπονήσει το πλάνο για το αρχικό σχήμα απέναντι στην εντυπωσιακή ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.