Ολυμπιακός: Τα πλάνα Μαρτίνς για Μαρσέιγ

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι για τη σύγκρουση με τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League το βράδυ της Τετάρτης στο “Γ. Καραϊσκάκης” (22.00, MC Novasports.gr). Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία με την τελευταία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη με τον Πορτογάλο τεχνικό να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τις “ανοικτές” θέσεις στο αρχικό σχήμα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού

Στη συνέντευξη τύπου πριν την προπόνηση, ανέφερε πως η σημερινή προπόνηση θα ήταν αρκετά κρίσιμη για την περίπτωση του Ρούμπεν Βινάγκρε, ενώ έθεσε τον Πέπε ένα βήμα μπροστά από τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, σε ό,τι αφορά την ετοιμότητα. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μοιάζει πολύ σημαντικό στην οικονομία της συγκομιδής βαθμών στον όμιλο, καθώς όπως παραδέχτηκαν και οι δύο προπονητές, η δεύτερη θέση θα είναι μάχη για Ολυμπιακό, Πόρτο και Μαρσέιγ. Έτσι ένα νικηφόρο εντός έδρας αποτέλεσμα θα ήταν απογειωτικό για τον Ολυμπιακό σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο. Ακόμα και με τις τωρινές συνθήκες, με τα γήπεδα άδεια, οι Πειραιώτες θέλουν να χτίσουν τη βαθμολογική τους εικόνα, με νικηφόρα αποτελέσματα στο φαληρικό γήπεδο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τα πλάνα του Άντρε Βίλας Μπόας

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται ανάμεσα στο 4-3-3 και το 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποίησε (με αλλαγές) στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όπως άφησε και ο ίδιος να εννοηθεί, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν τόσο ο Βινάγκρε, όσο και ο Πέπε. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Σα, στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν ο Σεμέδο και ο Μπα, στο δεξί άκρο ο Ραφίνια και στο αριστερό ένας εκ των Χολέμπας και Βινάγκρε. Σε περίπτωση που επιλέξει να αγωνιστεί με δύο αμυντικά χαφ, θα επιλέξει τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη και είναι πιθανό να βρεθεί απ’ το ξεκίνημα στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Μασούρας ή ο Κώστας Φορτούνης, με Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς δίπλα του. Στην κορυφή θα εκκινήσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. 

Αν ο Μαρτίνς επιλέξει το 4-3-3, τότε τη διάταξη των αμυντικών χαφ θα συμμετέχει και ο Πέπε, δίπλα στους Εμβιλά και Μπουχαλάκη. Ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή θα βρεθούν οι Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.