7ος όμιλος: Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους 0-2, με “εκτελεστή” τον Μοράτα (vid)

Σ' έναν αγώνα τον οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες θεατές η Γιουβέντους μπήκε με το δεξί στην νέα Ευρωπαϊκή της "περιπέτεια".

Σ’ έναν αγώνα τον οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες θεατές η Γιουβέντους μπήκε με το δεξί στην νέα Ευρωπαϊκή της “περιπέτεια” επικρατώντας με 2-0 της Ντιναμό Κιέβου εκτός έδρας. 
 
Το πρώτο γκολ του φετινού Champions League μπήκε στο Κίεβο από την Γιουβέντους του Αντρέα Πίρλο απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Το συγκεκριμένο γκολ είχε κι άλλη πρωτιά, αφού αποτέλεσε το πρώτο γκολ του Άλβαρο Μοράτα στον θεσμό. 
Το γκολ για τη “Μεγάλη Κυρία”, ήρθε στο 46′ όταν από το σουτ του Κλουσέφσκι ο Μπούσαν απέκρουσε αλλά όχι σταθερά και στο “ριμπάουντ” ο Μοράτα πλάσαρε σωστά κι άνοιξε το σκορ για τους Ιταλούς. 

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες είχαν καλό ρυθμό, έβγαλαν φάσεις, όχι πολλές, αλλά σε γενικές γραμμές προσπάθησαν χωρίς όμως να τα καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. 

Το δεύτερο μέρος, όπως γράψαμε και πιο πάνω ξεκίνησε ιδανικά για την Γιουβέντους με το γκολ του Μοράτα, ο οποίος έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα στο 84ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από άριστη σέντρα του Κουαρδάδο.

Ντινάμο Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούσαν – Κεντζιόρα, Ζάμπαρνι, Μικολένκο, Καραβάεφ – Μπουγιάλσκι, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο – Τσιγκάνκοφ, Σουπριάγκα, Ντε Πένα.
 
Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Στσέσνι – Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι – Κιέζα, Μπετανκούρ, Ραμπιό, Κουαδράδο – Ράμσεϊ – Κολουσέφσκι, Μοράτα.

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Γιουβέντους (Ιταλία)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

28/10: Φερεντσβάρος – Ντιναμό Κιέβου, Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.