Γάνδη – Ντινάμο Κ. 1-2 : Προβάδισμα στην βροχή (hl)

Η Ντινάμο Κιέβου νίκησε 2-1 την Γάνδη στο Βέλγιο υπό καταρρακτώδη βροχή και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. 

Η Ντινάμο Κιέβου σκόραρε γρήγορα με τον Σουπριάγκα (9′) στο Βέλγιο. Το πλάνο των Ουκρανών λειτούργησε άψογα μέχρι το 40ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Οι Βέλγοι ισοφάρισαν σε μια στατική φάση. Ο Κλάιντινστ μπήκε στο γήπεδο στο 25ο λεπτό αντί του τραυματία Γιάρεμτσουκ και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ισόπαλες 1-1. 

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπέζους είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τέσσερα λεπτά και η Γάνδη έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο. 

Οι Ουκρανοί πίεσαν και κατάφεραν τελικά στο 78ο λεπτό του αγώνα να πάρουν το προβάδισμα με τον Ντε Πένα και να φτάσουν σε μια εξαιρετικά σημαντική νίκη. 

Γάνδη (Βιμ Ντε Ντέκερ) : Ρουφ – Μόντες, Πλαστούν, Ενγκατζού, Φορτούνα – Ογούσου, Ντορς – Μπεζούς, Γιάρεμτσουκ (25′ Κλάιντινστ), Οφόε (62′ Μποτάκα) – Ντεπουάτρ (72′ Μοχαμαντί)

Ντινάμο Κ. (Μιρτσέα Λουτσέσκου) : Μπούσχαν – Κετζιόρα, Ζαμπάμι, Μικολένκο, Καραβάγεβ – Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο (82′ Σεπέλιγεφ), Μπουγιάλσκι – Ροντρίγκες (59′ Τσιγκάνκοφ), Ντε Πένα, Σουπριάγκα (66′ Βέρμπιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.