Σλάβια Πράγας-Μίντιλαντ 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί(Hls)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην Σλάβια Πράγας και την Μίντιλαντ στο πρώτο ματς για τα play off του Champions League.  

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στις 30 Σεπτεμβρίου στην Δανία, άφησαν Σλάβια Πράγας και Μίντιλαντ, μετά την λευκή ισοπαλία στο Sinobo Stadium. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές στιγμές στο ματς, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα 

Στο 11 ο Μάσοπουστ με σουτ για λογαριασμό της Σλάβια, απείλησε για πρώτη φορά στο ματς χωρίς όμως να μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.  

Η Μίντιλαντ, ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο της μπάλας όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν, όμως αμφότερες εφάρμοσαν τις οδηγίες του προπονητή τους εξαιρετικά με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν ιδιαίτερα καλές στιγμές.  

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς, ήρθε στο 58 για τους φιλοξενούμενους! Ο Χάνσεν εκτέλεσε το φάουλ, ο Καμπά πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Κολάρ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση για να κρατήσει το “μηδέν” για την ομάδα του!  

Ο ίδιος ρυθμός υπήρχε και στο δεύτερο ημίχρονο με τις ομάδες να δείχνουν διάθεση να σκοράρουν, αλλά να μην βρίσκουν τον τρόπο.  

Στο 85 η Μίντιλαντ άγγιξε το γκολ! Μετά από μπέρδεμα στην άμυνα, η μπάλα έφτασε στον Σβιατσένκο που πλάσαρε αλλά ο Κολάρ έκανε φανταστική επέμβαση για να παραμείνει το 0-0.  

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Κόλαρ, Κουφάλ, Ζίμα, Χοβόρκα, Μπορίλ,  Χολές, Μάσοπουστ(71` Προβόντ), Σταντσίου(91` Τακάτσκ), Σεβτσίκ, Ολαγίνκα, Τετσλ(59` Μούσα). 

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Χάνσεν, Παουλίνιο, Σολτζ, Σβιατσένκο, Άντερσον(76 Εβάντερ), Εβάντερ, Ονιέκα, Καχούστε, Μαμπίλ, Καμπά(89` Ζούνιορ Μπρουμάδο), Ντέιερ  

Διαιτητής: Τσακίρ.  

Κίτρινες Κάρτες: Χόλες, Μάσοπουστ, Παουλίνιο 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.