Μακάμπι – Ζάλτσμπουργκ 1-2: Ανατροπή σε 8 λεπτά (hls)

Η πιο ποιοτική Ζάλτσμπουργκ πέρασε με ανατροπή από το Τελ Αβίβ παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Η ανώτερη Ζάλτσμπουργκ πέρασε με ανατροπή από το Τελ Αβίβ παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Η Μακάμπι προηγήθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, καθώς η Ζάλτσμπουργκ μπήκε καλύτερα. Ο νεαρός Άλμογκ πέρασε καταπληκτική μπαλιά στον Νταν Μπίτον και αυτός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη πριν συμπληρωθεί δεκάλεπτο (1-0, 9ο λεπτό).

Οι Αυστριακοί από το ξεκίνημα της συνάντησης έδειξαν διάθεση να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες, όμως τους έλειψε η ουσία, καθώς μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία, αλλά δυσκολευόντουσαν στη τελική προσπάθεια. Η Μακάμπι περίμενε στο μισό της γήπεδο και την περισσότερη ώρα του ημιχρόνου έπαιζε άμυνα χαλώντας τις ορέξεις της Ζάλτσμπουργκ. Χαρακτηριστικά τα νούμερα με 70% – 30% ποσοστό κατοχής και 11 – 5 οι τελικές προσπάθειες.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο (47′) η Ζάλτσμπουργκ κέρδισε πέναλτι με τον Ντάκα να ανατρέπεται από τον Μπάλταξα. Ο Σομποζλάι ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1 (49′). Η αλλαγή του Μαρς, Σέκου Κοϊτά, ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στον Ιάπωνα Μασάγια Οκουγκάβα για να πάρει προβάδισμα η Ζάλτσμπουργκ λίγο αργότερα (1-2, 57′).

Η Μακάμπι προσπάθησε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, είχε δοκάρι με τον Μπίτον στο 70ο λεπτό και έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση με τον Στάνκοβιτς να δηλώνει παρών στις ορέξεις της ομάδας του Δώνη για κάποιο γκολ που θα έδινε νέο ενδιαφέρον στο ζευγάρι. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 1-3 όμως το δοκάρι σταμάτησε τον Οκαφόρ. Οι δύο ομάδες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξουν ρεβάνς στην έδρα της Ζάλτσμπουργκ στις 30 του μηνός, με τους Αυστριακούς να έχουν σαφές προβάδισμα για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μακάμπι (Γιώργος Δώνης) 5-4-1: Ντάνιελ, Γέινι, Τίμπι, Νταβιντζάντα, Μπεν Μπίτον, Γκολάσα, Μπάρσκι (61′ Μπεν Χαϊμ), Μπάλταξα (82′ Χόζεζ), Νταν Μπίτον , Κάρζεφ (71′ Σέχτερ), Άλμογκ

Ζάλτσμπουργκ (Τζέσε Μάρς) 4-4-2: Στάνκοβιτς, Ούλμερ, Ραμάλιο, Βέμπερ, Κρίστενσεν, Οκουγκάβα (76′ Όκαφορ), Μπερνεντέ, Σομποζλάι (86′ Καμαρά), Εμβέπου, Μπερίσα (46′ Κοϊτά), Ντάκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.