Ολυμπιακός: Αντίπαλος του η Ομόνοια μετά από θρίλερ (vids)

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια που απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα 4-2 στα πέναλτι. "Ήρωας" ο Φαμπιάνο με δύο αποκρούσεις!

H Ομόνοια πανηγγύρισε μια σπουδαία πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι Κύπριοι επικράτησαν 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1. Στα πέναλτι οι δύο ομάδες ήταν εύστοχες στις δύο πρώτες εκτελέσεις, αλλά η Ομόνοια πήρε κεφάλι με τις αποκρούσεις του Φαμπιάνο στα πέναλτι των Φαλτσινέλι και Ντέγκενεκ. Για την κυπριακή ομάδα ευστόχησαν κατά σειρά οι Ζόρντι και Βίτορ Γκόμεζ, Ασάντε και Λετσιάκς.

Ήταν ενα αμφίρροπο ματς στο ΓΣΠ, που θα μπορούσε να το έχει κερδίσει οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες, ωστόσο στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της Ομόνοιας ήταν πιο ψύχραιμοι και πανηγύρισαν την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ομόνοια, καθώς κατάφερε να προηγηθεί στο 31ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπόρχαν δεν μπόρεσε να διώξει καλά τη μπάλα με αποτέλεσμα ο Λούφτνερ να στη στείλει στα δίχτυα.

 Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να απαντήσει στο γκολ της Ομόνοιας. Ο Μπεν έβγαλε από τα δεξιά τη σέντρα και ο Ίβανιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Το σκορ του πρώτου μέρους έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας και της παράτασης. Οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Στο 58′ ο Κατάι γύρισε την μπάλα και ο Μπεν ανενόχλητος έστειλε την μπάλα πάνω από το τέρμα του Φαμπιάνο. Στο 67ο λεπτό ο Μποταέκ της Ομόνοιας έπιασε το γυριστό, με τον Μπόργιαν να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 112′ ο Ερυθρός Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκάβριτς ο οποίος σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ προερχόταν από δύο προκρίσεις και, μάλιστα, εκτός έδρας. Στον α’ προκριματικό γύρο επικράτησε 1-0 της Αραράτ (στην παράταση) και στον β’ γύρο πέρασε από τη Βαρσοβία, επικρατώντας 2-0 της Λέγκια, επίσης στην παράταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.