Χάνζι Φλικ: “Εχουμε απίστευτη αποφασιστικότητα!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χάνζι Φλικ, σχολίασε την κατάκτηση του τροπαίου του Champions League από την ομάδα του, επαινώντας Νόιερ και Κομάν

Ο Χάνζι Φλικ έσταζε μέλι για τους παίκτες του, αλλά και όλους όσοι εργάζονται στην Μπάγερν Μονάχου μετά τον τελικό του Champions League το βράδυ της Κυριακής (23/8) και την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του. Ο προπονητής των Βαυαρών, βεβαίως, είχε κάθε λόγο να το κάνει. Και ειδικότερα να αποδώσει τα εύσημα στους Μάνουελ Νόιερ και Κίνγκσλεϊ Κομάν, όπως και έκανε!

“Πάρα πολλοί άνθρωποι αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτή τη νίκη”, δήλωσε μετά τον αγώνα ο Φλικ. Και συμπλήρωσε: “Είδατε στη διάρκεια του χειμώνα πόση αποφασιστικότητα έχουμε σε αυτή την ομάδα, το οποίο προφανώς είναι κάτι που εύχεσαι να συναντήσει ως προπονητής”.

Σχολιάζοντας την απόδοση του Νόιερ τόνισε: “Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο και μας κράτησε στον αγώνα σε συγκεκριμένα σημεία του!”. Όσο για τον αμυντικό τομέα γενικότερα, είπε: “Ήταν εξαιρετικό το πώς έπαιξε η ομάδα στην άμυνα, γιατί πολλοί αναρωτιούνταν πώς θα μπορούσε η Μπάγερν να αμυνθεί κόντρα στην εντυπωσιακή γραμμή κρούσης της Παρί. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Όλη η ομάδα είχε καλή αγωνιστική συμπεριφορά και αυτό ήταν κάτι θαυμάσιο”.

Κι όταν ερωτήθηκε για τον Κομάν και το γκολ που σημείωσε, πήγε το θέμα μακρύτερα, λέγοντας: “Τελικά, ίσως βγήκε από την σκιά των Ριμπερί και Ρόμπεν αυτή την σεζόν. Ο Κίνγκσλεϊ έχει απίστευτο ταλέντο και έδειξε απόψε ότι μπορεί να πετύχει και γκολ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.