Μπακασέτας : «Αποδυναμωμένη αλλά και βελτιωμένη η Μπεσίκτας»!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το επερχόμενο νοκ άουτ ματς του ΠΑΟΚ με την  Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρακτηρίζοντας ανοιχτό το όποιο αποτέλεσμα στην άδεια Τούμπα

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός Τάσος Μπακασέτας που τα πάει πολύ καλά στο Τουρκικό πρωτάθλημα – και το κύπελλο καθώς έφτασε ως τον τελικό – με την Αλάνιασπορ, όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε από συναδέλφους της γειτονικής χώρας για το επερχόμενο νοκ άουτ ματς του ΠΑΟΚ με την  Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρακτηρίζοντας ανοιχτό το όποιο αποτέλεσμα λόγω της καλής κατάστασης στην οποία είναι τώρα η ομάδα της Κωσταντινούπολης αλλά και διότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο της Τούμπας.
Αναλυτικά η τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα sporX :

«Η Μπεσίκτας έχει αποδυναμωθεί καθώς έφυγε ο Μπόατενγκ και ο βασικός του φορ, ο Γιλμάζ. Παρόλα αυτά, από τότε που ανέλαβε ο Γιαλτσίν, η ομάδα τα πάει καλύτερα, βελτιώθηκε, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και έτσι τερμάτισε στην 3η θέση. Νομίζω πως κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι, και οι δύο μονομάχοι δεν είναι στο 100% αφού βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς. Προσπαθούν και οι δύο να κλείσουν τα κενά στα ρόστερ τους. Ο ΠΑΟΚ θα είχε το προβάδισμα αν υπήρχε κόσμος στην Τούμπα αλλά τώρα μπορώ να πω πως οι πιθανότητες είναι 50-50.

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και να περάσουν την δική τους στρατηγική. Θα προσέξουν την άμυνά τους, ένα γρήγορο γκολ θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πλέον τα προκριματικά είναι διαφορετικά αφού δεν υπάρχει επαναληπτικός άρα και δεν υπάρχει χώρος για λάθη. Όταν ξέρεις πως τα πάντα θα γίνουν σε αυτό το ματς, είσαι προσεκτικός, επιλέγεις τις κινήσεις σου με προσοχή. Ακόμη και ένα μικρό λάθος μπορεί να φέρει μεγάλες συνέπειες. Και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν την άμυνά τους από το πρώτο λεπτό και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι. Οι μέσοι της Μπεσίκτας έχουν την ικανότητα να κινούνται γρήγορα και να δημιουργούν κινδύνους σε κάθε αντίπαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.