Δικαίωμα στο όνειρο!

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει για αποτέλεσμα στο Λονδίνο, όχι για βόλτα στα μαγαζιά της πόλης!

Το μέγεθος της Τότεναμ είναι τεράστιο, το γήπεδο της ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό μνημείο, ο Ζοσέ Μουρίνιο ένας θρύλος του αθλήματος και φυσικά μιλάμε για τη φιναλίστ της περσινής εκδοχής του Τσάμπιονς Λιγκ. Προφανώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι σύνολο που “ανήκει” στη διοργάνωση, διαθέτουν ποιότητα, πνευματικό και κυρίως βαθμολογικό κίνητρο. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη τύπου έθεσε το στίγμα της αποστολής του Ολυμπιακού στο “Tottenham Hotspur Stadium”, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Περιμένουμε αντίδραση από τους παίκτες. Έχουμε δουλέψει πολύ για να βρεθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα χαρίσουμε τίποτα. Θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν να αντιδρούν στις δύσκολες στιγμές. Πριν από 4 μήνες αν άκουγε κάποιος οτι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν πολύ ικανοποιημένος. Έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό.”

O Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε επιστροφή στο 4-3-3 με Σα κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, μεσαία γραμμή με Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά και μεσοεπιθετική τριάδα με Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Αραμπί.  

O Μαντί Καμαρά μίλησε εκ μέρους των παικτών στη συνέντευξη τύπου λέγοντας πως το κλειδί για ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι η νοοτροπία νικητή που πρέπει να επιδείξει ο Ολυμπιακός: “Έχουμε έρθει έχοντας την ίδια ψυχολογία με παιχνίδια του παρελθόντος, για να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με άλλα ματς. Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι η νοοτροπία του νικητή και να είμαστε αισιόδοξοι”. 

ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΑ από τη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο “Tottenham Hotspur Stadium”.

Από την άλλη πλευρά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση έπαρσης ή σνομπισμού αναφορικά με τον προσεχή του αντίπαλο. Ο σπουδαίος Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Τότεναμ σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε: “Σέβομαι τον Ολυμπιακό ως ομάδα και όχι για κάποιο συγκεκριμένο παίκτη. Θα ήταν καλό για αυτούς αν μιλούσα μόνο για τους Πορτογάλους παίκτες αλλά επικεντρώνομαι σε όλη την ομάδα του. Στην Αθήνα δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, δεν περιμένω ένα εύκολο παιχνίδι.”

O Μουρίνιο στην επιστροφή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αναμένεται ν’ αγωνιστεί με τους Καζανίγκα κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τους Αλντεβάιρελντ και Σάντσεζ, ο Φόιθ θα παίξει αριστερά και ο Ρόουζ δεξιά. Στον άξονα θα βρεθούν οι Γουίνκς και Ντάιερ, ενώ μπροστά τους θα επιχειρεί ο Έρικσεν. Σον και Ντέλε Άλι θα αγωνιστούν στα φτερά με προωθημένο φυσικά τον Κέιν. 

O Βαγγέλης Μαρινάκης νιώθει την Αγγλία σαν δεύτερο σπίτι του και γνωρίζει πολύ καλά το βρετανικό ποδόσφαιρο, λόγω και της ενασχόλησης του με το διοικητικό σκέλος της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού βρέθηκε χθες στο ξενοδοχείο της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και προπονητές του συλλόγου λέγοντας: «Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Τότεναμ και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να τα δώσετε όλα, γιατί έχετε δείξει ότι μπορείτε να νικήσετε και τους δύο αντιπάλους. Δείξτε τους πραγματικούς εαυτούς σας».

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περίπου 3.000 φιλάθλους οι οποίοι από νωρίς το απόγευμα θα δώσουν “ερυθρόλευκο” τόνο στο Λονδίνο!

H σημερινή αναμέτρηση ξεκινάει στις 22.00 και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη της μέσα από το Live Match Center του Novasports.gr!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.