Πρώτη με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική κόντρα στη Λουντογκόρετς την οποία διέλυσε 6-0 και πέρασε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου.

Η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική κόντρα στη Λουντογκόρετς την οποία διέλυσε 6-0 και πέρασε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. 

Οι «κανονιέριδες» έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο δωδέκατο λεπτό με τον Αλέξις Σάντσεθ. 

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κατάφερε μάλιστα να πάει στα αποδυτήρια έχοντας στα χέρια της και ένα σκορ «ασφαλείας» καθώς τρία λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γουόλκοτ σκόραρε για το 2-0. 

Στην επανάληψη, οι Λονδρέζοι βγήκαν από τα αποδυτήρια φέρνοντας ένα … γκολ μαζί τους καθώς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν το 3-0 με δράστη αυτή τη φορά τον Όξλειντ – Τσάμπερλειν. 

Μάλιστα, το να σκοράρουν δύο Άγγλοι της Άρσεναλ στο ίδιο ματς είχε να συμβεί από τον Οκτώβριο του 2000, όταν είχαν σκοράρει στο ίδιο ματς οι Πάρλουρ και Ντίξον. 

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μεσούτ Οζίλ να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 5-0 στο 83ο λεπτό. Μάλιστα, ο Γερμανός κατάφερε να πετύχει χατ τρικ καθώς σκόραρε και για το 6-0 στο 87ο λεπτό. 

Με αυτό τον τρόπο η Άρσεναλ έφτασε τους επτά βαθμούς και πέρασε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου μετρώντας πλέον δύο νίκες και μία ισοπαλία στον πρώτο γύρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.