Νίκη για τη Σαχτάρ απέναντι στην Τσερνομόρετς με 2-0 για την 6η «στροφή» του ουκρανικού πρωταθλήματος. Η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στη League Phase του Champions League ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Πολίσια, έχοντας από 15 πόντους.
Στο 13ο λεπτό η Σαχτάρ άνοιξε το σκορ, ο Νέβερτον σέντραρε από τα αριστερά της περιοχής και ο Οτσερέτκο με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Έπειτα, στο 30′, ο Μποντάρ γέμισε από τα δεξιά και ο Μεϊρέλες με μια ακόμη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει αγωνία στο στρατόπεδο της Σαχτάρ, καθώς ο Γκραμ αποχώρησε μόλις στο 8ο λεπτό με πρόβλημα τραυματισμού.
Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση των Ουκρανών με τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για τις 14 Οκτωβρίου στις 22:00, ενώ το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τσέλσι στο Λονδίνο.
Σαχτάρ: Ρίζνικ, Καραβάεβ, Γκραμ (8’ Μπόνταρ), Ματβιγένκο, Πέδρο Ενρίκε, Κρίσκιβ (70’ Ναζάρινα), Λούκας Φερέιρα, Οτσερέτκο (46’ Τσουκάνοβ), Γκάμπριελ Καρβάλιο (70’ Ισάκε), Νέβερτον, Μεϊρέλες (84’ Τραορέ)
Τσερνομόρετς: Ανιαγκμπόσο, Χούσεβ, Γιάργιου, Τζόουμπ, Κοχούτ (46’ Κόρνιτσουκ), Κούρκο, Ρομπακίντζε (46’ Κλιοτς), Φαρασεγένκο (57’ Αβαγκιμιάν), Πουσκαριόβ, Ποπόβ (46’ Αλεφιρένκο), Εμπά (75’ Γιόκα)