Ο χορός των γκολ ξεκίνησε νωρίς καθώς στο 17′ ο Ντεμπελέ ήταν στο σωστό σημείο για να πάρει το ριμπάουντ από τη βολίδα του Μέντες και ν’ ανοίξει το σκορ. 6 λεπτά αργότερα ο ίδιος βρήκε δίχτυα με ένα τρόπο που δε συνηθίζει καθώς εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Φερνάντες για να γράψει το 2-0.
Στο 31′ από σκόρερ ο Ντεμπελέ έγινε δημιουργός φτιάχνοντας το γκολ για τον Φεράν Τόρες, ο οποίος άνοιξε τον ευρωπαϊκό του λογαριασμό με την Παρί για το 3-0. Μόλις στο 2ο λεπτό του δευτέρου μέρους ο Ακλιούς με αλτρουισμό μοίρασε στον Τόρες και ο Ισπανός δεν είχε πρόβλημα να γράψει με ευκολία το 4-0. Στο 57′ ο σκόρερ του τελικού του Μουντιάλ έφτασε στο χατ τρικ παίρνοντας ακόμα μια ασίστ από τον Ντεμπελέ, κάνοντας έτσι 5 τα τέρματα της Παρί.
Το γκολ της τιμής ήρθε με τον Σουλεϊμάν Καμαρά, τον πλέον επικίνδυνο παίχτη των Σλοβάκων, 2 λεπτά αργότερα. Το τελικό 6-1 έγραψε ένας άλλος Ισπανός ο Φαμπιάν Ρουίθ που με πλασέ ολοκλήρωσε το θρίαμβο των πρωταθλητών.