Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η Κλαμπ Μπριζ, επικράτησε εύκολα 4-1 της Καϊράτ στην Αστάνα, έφτασε τους επτά βαθμούς και ελπίζει με νίκη την τελευταία αγωνιστική σε πρόκριση στον ενδιάμεσο γύρο της Lεgue Phase του Champions League.

Στην «Αστάνα Αρένα», η Καϊράτ Αλμάτι, ουραγός και χωρίς νίκη στο Champions League, αντιμετώπιζε την Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχοντας 4 βαθμούς ήθελε αποκλειστικά τη νίκη ώστε να ελπίζει σε πρόκριση, ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Μαρσέιγ. Απών για τους Βέλγους ήταν ο Τζόλης (11 γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις), αλλά η ομάδα του δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και ήταν σε μεγάλο βαθμό κυρίαρχη, σκοράροντας στις δύο από τις τρεις προσπάθειές της στην εστία στο πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε με το πρώτο του τέρμα στη διοργάνωση, ο Αλεξάνταρ Στάνκοβιτς στο 32ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα ο αρχηγός Χανς Βανάκεν έγραψε το 0-2. Με 12 γκολ, ο Χανς Βάνακεν διεύρυνε το ρεκόρ του ως ο παίκτης που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ για βελγικές ομάδες στο Champions League. Πλεόν, ο μέσος της Κλαμπ Μπριζ βρίσκεται πίσω μόνο από τον Ρομέλου Λουκάκου (18) και τους Ντρις Μέρτενς και Κέβιν Ντε Μπρόινε (16 ο καθένας).

Στο τελευτσίο 15λεπτο του σγώνα μπήκαν άλλα τρία γκολ, η Μπριζ σκόραρε άλλες δυο φορές με τον Βέρμαντ στο 74ο λεπτό και τον Μέχελε δέκα λεπτά αργότερα, για να πετύχει το γκολ της τιμής διαμορφώνοντας το τελικό 1-4, ο Αντιλέτ Σαντιμπέκοβ στις καθυστερήσεις. Οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ πανηγύρισαν με το σφύριγμα της λήξης, έχοντας φτάσει στην πρώτη τους νίκη από την 1η αγωνιστική, με νίκη στην Αστάνα.