Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία παρουσιάστηκε στην Μπενφίκα με τον Λουκεμπάκιο να είναι τετ-α-τετ με τον Φλέκεν αλλά από την γωνία της μικρής περιοχής βρήκε το δοκάρι. Στο 26ο λεπτό οι Μπαρέιρο και Λουκεμπάκιο προσπάθησαν αλλά ο Φλέκεν μάζεψε εύκολα. Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Οταμέντι στο 31ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Αργεντινού.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Η Λέβερκουζεν βρήκε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της με τον Πόκου ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μόνος του, έστειλε την μπάλα άουτ (36′). Ο Παυλίδης είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του στο 43ο λεπτό αλλά ο Μπαντέ, έβαλε το πόδι του στο σουτ του Έλληνα επιθετικού και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Παυλίδη να απειλεί ξανά αλλά την πρώτη φορά ο Φλέκεν του πήρε την μπάλα πριν εκτελέσει (47′) και την δεύτερη φορά το σουτ με το αριστερό έφυγε άουτ (52′).
Στο 57ο λεπτό ο Χιούλμαν έριξε στο γήπεδο τον Σικ και έξι λεπτά μετά ήταν αυτός που πέτυχε το 0-1 με κεφαλιά για να σοκάρει τους γηπεδούχους που ήταν ανώτεροι.
Παρά τις αλλαγές του Μουρίνιο, η Μπενφίκα δεν βρήκε μεγάλη ευκαιρία και ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί από το 85ο λεπτό.
Η Λέβερκουζεν πέτυχε την πρώτη νίκη της στην διοργάνωση. Η Μπενφίκα έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.
Μπενφίκα: Τρούμπιν – Άουρσνες, Αραούζο, Οταμέντι, Νταλ (69′ Σιέλντερουπ) – Ρόις, Μπαρενετσέα – Λουκεμπάκιο, Μπαρέιρο (59′ Ντέντιτς), Σουντακόβ (69′ Πρεστιάνι) – Παυλίδης
Λέβερκουζεν: Φλέκεν – Κουάνσα, Μπαντέ, Ταπσόμπα – Αρτούρ, Γκαρθία, Μάζα, Γκιρμάλδο – Πόκου (88′ Μπεν Σεγκίρ), Ετσεβέρι (57′ Τίλμαν), Κοφάνε (57′ Σικ)