Η Ρέιντζερς επικράτησε με 3-0 της Βικτόρια Πλζεν στο Άιμπροξ και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκρισή της στα playoff του Champions League. Η ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της, παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο απ,ότι με τους “πράσινους” και πήρε σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα.
Έχοντας ως κορυφαίους τον Ντέσερς, που για καιρό ήταν στο στόχαστρο της ΑΕΚ, και τον Γκασαμά (MVP της αναμέτρησης) που έβαλε δύο γκολ, έδειξε πιο έτοιμη από τους Τσέχους και πλέον έχει το πάνω χέρι στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Γκασαμά (είχε σκοράρει δύο φορές και με τον Παναθηναϊκό) μετά από ασίστ του Ντέσερς.
Ο φορ των Σκωτσέζων έκανε το 2-0 με πέναλτι λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, με τον Γκασαμά να κάνει το 3-0 με κεφαλιά στο 51′ μετά από ασίστ του 24χρονου Φινλανδού εξτρέμ Όλιβερ Άντμαν (ο οποίος υπέγραψε χθες στη Ρέιντζερς).
Παρότι έμενε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, η Βικτόρια δε μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο ματς, με αποτέλεσμα η Ρέιντζερς, η οποία τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Παναθηναϊκό να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο Champions League. Εξαιρετικοί ήταν και οι Τζίγκα και Κάμερον, ενώ ο Ντιομαντέ είχε δοκάρι στο 49ο λεπτό.