Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο θρύλος της Ρεάλ ενόψει της ρεβάνς των Μαδριλένων με την Άρσεναλ στο Champions League.

Μπορεί η «βασίλισσα» να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, μετά τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, όμως ο Μαρσέλο τόνισε πως δεν είναι καλή ιδέα να ξεγράψουμε τη Ρεάλ.

«Δεν μπορείς ποτέ να διαγράψεις τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και τρία γκολ είναι πολλά, πάντα σκέφτομαι τη Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύω πολύ ότι θα επιστρέψει. Η Ρεάλ είναι η Ρεάλ και πάντα παίρνει αυτό που θέλει.

Ο επαναληπτικός αγώνας είναι στο Μπερναμπέου, οι οπαδοί θα πιέσουν σκληρά και οι παίκτες είναι σίγουροι ότι μπορεί να συμβεί. 

Νομίζω ότι από τη στιγμή που μπήκαμε στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχουμε μάθει να μην τα παρατάμε ποτέ και αυτό ήταν πάντα στο αίμα μας.

Είναι έτσι για πολλά χρόνια, και εκτός από το DNA, είναι σκληρή δουλειά, ταπεινότητα, καθημερινή αφοσίωση και η υποστήριξη των οπαδών επίσης. Όλα είναι μέρος του να λειτουργήσουν τα πράγματα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.