Ούτε τώρα οι «ροχιμπλάνκος»

Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στην Καραμπάχ, η οποία πήρε από την πλευρά της ιστορική ισοπαλία (0-0) και άφησε τους Μαδριλένους χωρίς νίκη μετά από τρία ματς στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στην Καραμπάχ, η οποία πήρε από την πλευρά της ιστορική ισοπαλία (0-0) και άφησε τους Μαδριλένους χωρίς νίκη μετά από τρία ματς στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τους Αζέρους είναι ο πρώτος βαθμός στη διοργάνωση, τη στιγμή που οι «ροχιμπλάνκος» δεν πέτυχαν γκολ ούτε στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι τους μετά την επίσης «λευκή» ισοπαλία με τη Ρόμα κι ενώ στον μοναδικό αγώνα που σκόραραν, έχασαν 2-1 από την Τσέλσι στο γήπεδό τους.

Πάντως, στο Μπακού η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει όταν πήρε μπροστά. Έπεσε, ωστόσο, πάνω σε έναν εντυπωσιακό Σέχιτς, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε «ζωντανή» μέχρι τέλους την Καραμπάχ.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι άντεξαν και μετά το 75′, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Εντλοβού για «θέατρο» σε μια τραβηγμένη απόφαση. Στις καθυστερήσεις η Καραμπάχ έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα και με εννιά παίκτες, αφού ο Χουσεΐνοφ τραυματίστηκε και ο Κουρμπάνοφ είχε κάνει τις τρεις αλλαγές του.

Καραμπάχ (Κουρμπάνοφ): Σέχιτς, Σαντίκοφ, Αγκόλι, Μεντβέντεφ (71′ Ρεζέζνιακ), Χουσεΐνοφ, Μίτσελ (85′ Ελιουνούσι), Καράγεφ, Αλμέιντα, Εντλοβού, Πέντρο Ενρίκε (69′ Γκεριέρ), Μαντάτοφ

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Όμπλακ, Λουίς, Γοδίν, Βρσάλκο, Χιμένες, Γκάμπι, Γκαϊτάν (64′ Παρτέι), Σαούλ, Καράσκο (72′ Κορέα), Γκαμεϊρό (72′ Τόρες), Γκριζμάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.