Τεσσάρα και ρεκόρ η Ρεάλ (video)

Τη 19η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς συνέτριψε 4-0 τη Λουντογκόρετς στο «Μπερναμπέου».

Τη 19η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς συνέτριψε 4-0 τη Λουντογκόρετς στο «Μπερναμπέου».
 
Η «βασίλισσα» χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες έκανε το έξι στα έξι στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκε ως πρώτη από τον δεύτερο όμιλο στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ρεάλ παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα της, όπως ήταν φυσικό ήλεγξε από το ξεκίνημα του αγώνα τον ρυθμό, πίεσε τη Λουντογκόρετς και έχασε δύο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ με τον Ρονάλντο ( 2′ ) και τον Ίσκο ( 14′).
 
Στο 19′ τα πράγματα απλοποιήθηκαν αρκετά για τη «βασίλισσα», καθώς ο Βαράν κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Μαρσελίνιο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ρονάλντο, ο οποίος δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και πέτυχε το 17ο γκολ του σε 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Όπως ήταν λογικό η ομάδα του Αντσελότι εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα αύξησε την πίεση της και στο 38′ έφτασε το 2-0 αυτή τη φορά με τον Μπέιλ, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Η «βασίλισσα» συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα, το οποίο ήρθε δέκα λεπτά πριν το φινάλε του ματς με τον Αρμπελόα. Η «πολιορκία» της Ρεάλ δεν σταμάτησε εκεί παρότι το αποτέλεσμα είχε κριθεί και στο 88′ ο Μεντράν διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Νάβας, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο ( 60′ Μαρσέλο), Αρμπελόα, Νάτσο, Κρόος ( 60′ Χεσέ), Μπέιλ ( 83′ Μεντράν), Ίσκο, Ιγιαραμέντι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Τσιτσαρίτο.
 
Λουντογκόρετς (Γκ. Ντερμεντίεφ): Στογιάνοφ, Μίνεφ, Μότι, Τερζίεφ, Ζούνιορ Καϊσάρα, Αλεξάντροφ ( 61′ Γουάντερσον), Φάμπιο Εσπίνιο ( 63′ Αμπελ), Ντάνι Αμπάλο, Ντιάκοφ, Μαρσελίνιο, Μισίντιαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.