Ντι Μάρκο: «Για μας όνειρο, για τη Σίτι εμμονή το τρόπαιο»

Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο πιστεύει ότι η Ίντερ, πρέπει να είναι Ίντερ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League, πιστεύοντας ότι η ομάδα «μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα».

Οι «Νερατζούρι» θα παλέψουν με τους πολίτες στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Ιουνίου. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ματς που θα ολοκληρώσει το Τρεμπλ της, αλλά η Ίντερ είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ιταλός αμυντικός συζήτησε αρχικά τι σημαίνει για εκείνον και την ομάδα της Ίντερ να είναι στον τελικό του Champions League. «Η ιστορία της Ίντερ μιλάει από μόνη της, δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι απίστευτο πράγμα και είμαστε πραγματικά περήφανοι για τον εαυτό μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε αυτόν τον στόχο, το αξίζαμε στο γήπεδο και ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα. Για εμάς η κατάκτηση αυτού του τροπαίου είναι ένα όνειρο, για αυτούς μια εμμονή».

«Νομίζω ότι η Ίντερ πρέπει να είναι Ίντερ, αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να πάρουμε μεγάλη ικανοποίηση. Πρέπει να είμαστε Ίντερ, αν είμαστε Ίντερ μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Ο Ιταλός κλήθηκε να βαθμολογήσει τη πορεία της Ίντερ στο Champions League αυτή τη σεζόν:

«Οι βαθμολογίες δίνονται στο τέλος του ταξιδιού, αυτή τη στιγμή δεν θα έδινα καμία βαθμολογία. Θα έλεγα στους φιλάθλους ότι θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα, θα φτύσουμε αίμα και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι».

Τέλος σχολίασε αν αυτή η ομάδα της Ίντερ έχει το ίδιο πνεύμα με την ομάδα που κέρδισε το Τρεμπλ τη σεζόν 2009-10. «Ίσως, αλλά ήταν ακόμα δύο διαφορετικοί δρόμοι. Η Ίντερ το 2010 ήταν μια δυνατή ομάδα, το ίδιο και εμείς, αλλά είχε πολλούς έμπειρους παίκτες, ίσως συνηθισμένους σε παιχνίδια όπως ο Ετό. Εμείς από την άλλη είμαστε μια νεανική ομάδα, ένα μεγάλο γκρουπ, ζούμε αυτό το όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, ελπίζω με ένα υπέροχο αποτέλεσμα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.