Άιντραχτ: Το είχε κάνει και κόντρα στον Ολυμπιακό

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άιντραχτ προμηθεύει με εισιτήρια οπαδούς άλλων ομάδων. Το είχε πράξει και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αρκετές λέξεις έχουν γραφτεί για τους… πολυμήχανους φιλάθλους της Άιντραχτ, οι οποίοι αποκτούν εισιτήρια σε αντίπαλες έδρες και ενισχύουν την ομάδα τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ωστόσο χιλιάδες είναι και οι λέξεις που έχουν γραφτεί για τα επεισόδια που πραγματοποιούν οι… φίλαθλοι της γερμανικής ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Τελευταίο κεφάλαιο σε αυτό το μεγάλο βιβλίο γράφτηκε πριν λίγες ώρες στην Ιταλία, με την Άιντραχτ να κινδυνεύει με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα χρόνια. 

Το «colpo grosso» των Γερμανών βασίζεται στην αντιπαλότητα, δηλαδή δίνουν εισιτήρια σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας της ίδιας χώρας από αυτή που αντιμετωπίζουν. Με αυτόν τον τρόπο έχουν συνεχώς ένθερμους υποστηρικτές στο πλάι τους οι παίκτες της Φρανκφούρτης, αλλά το πρόβλημα δημιουργείται εκτός ή ακόμα και εντός γηπέδων. 

Όπως συνέβη χθες στη Νάπολη και όπως συνέβη και πριν δύο περίπου χρόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Έλληνες οπαδοί άλλης ομάδας είχαν προμηθευτεί εισιτήρια και βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου στο σημείο που ήταν περιορισμένοι οι φίλαθλοι της Άιντραχτ. Προς έκπληξη πολλών τότε, τα «Γαλλικά» που ακούστηκαν από τη γωνία των φιλοξενούμενων προς τους «ερυθρόλευκους» ήταν στα ελληνικά και όχι στα γερμανικά. 

Κάτι παρόμοιο συνέβη και την Τετάρτη στην Ιταλία, καθώς περισσότεροι από 600 οπαδοί της Αταλάντα έφτασαν στην Νάπολη για να βοηθήσουν τους Γερμανούς. Το κακό δεν άργησε να συμβεί, η αστυνομία για αρκετή ώρα δεν μπορούσε να περιορίσει το μέγεθος των επεισοδίων και πλέον η Άιντραχτ με αυτή την πρακτική και στρατηγική κινδυνεύει ακόμα και με διετή αποκλεισμό από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.