Ίντερ – Πόρτο 1-0: Την λύτρωσε ο Λουκάκου (hls)

Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, ο Λουκάκου που πέρασε ως αλλαγή (στο 58΄ αντί του Τζέγκο), πέτυχε το νικητήριο γκολ των "νερατζούρι" στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Πόρτο (1-0)

Στα τελευταία λεπτά “λύγισε” την αντίσταση της Πόρτο η Ιντερ και πήρε προβάδισμα για τη ρεβάνς της 14ης Μαρτίου.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα καρέ τους, τα ατού των “νερατζούρι”. Γενικώς το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες από μία καλή στιγμή η καθεμία.

Η πρώτη καταγράφηκε για τους φιλοξενούμενους στο 37΄ όταν έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία αρχικά με το σουτ του Γκρούγιτς αλλά ο Ονάνα απομάκρυνε και στην επιστροφή από την κεφαλιά του Γκαλένο, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, από την εκτέλεση φάουλ του Ντι Μάρκο και την κεφαλιά του Μπαστόνι, ο Κόστα έδιωξε ενστικτωδώς λίγο πριν η μπάλα περάσει τη νοητή γραμμή.

Στην επανάληψη οι αντίπαλοι μπήκαν περισσότερο αποφασισμένοι με την Ίντερ να φτάνει κοντά στο γκολ από το διαγώνιο σουτ του Μπαρέλα (52΄) αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των Πορτογάλων να απειλήσουν με τον Ταρέμι και τον Ονάνα να διώχνει, ενώ στο 57΄ οι δράκοι είχαν τριπλή ευκαιρία αρχικά με τον ΖαΪντού, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Ονάνα δύο φορές, ενώ ο Καμερουνέζος είχε απάντηση και στο πλασέ του Ταρεμί που πήρε το ριμπάουντ.

Στο 72΄ ο Λουκάκου έβγαλε μόνο του τον Λαουτάρο απέναντι από την άδεια εστία, ο τελευταίος όμως δεν πρόλαβε την μπάλα που κατέληξε άουτ.

Στο 78΄ η κατάσταση δυσκόλεψε για την Πόρτο που υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Οτάβιο (2η κίτρινη).

Το παιχνίδι κρίθηκε λίγο πριν το τέλος (86΄) από την κεφαλιά του Λουκάκου που διαμόρφωσε το 1-0 και δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Ιντερ για τα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι, 3-5-2): Ονάνα, Σκρίνιαρ (81΄ Ντούμφρις), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μιχιταριάν (71΄ Μπρόζοβιτς), Ντιμάρκο (58΄ Γκόσενς), Μαρτίνες, Τζέκο (58΄ Λουκάκου)

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο, 4-4-2): Κόστα, Ζοάο Μάριο (92΄ Μπόργκες), Πέπε, Μαρκάνο, Ζαιντού, Οτάβιο, Ουρίμπε, Γκρούγιτς, Γκαλένο (51΄ Εβανίλσον), Πεπέ, Ταρεμί (83΄ Γουέντελ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.