Tέρζιτς: «Xρειαζόμαστε δύο καλές εμφανίσεις και… μία νίκη»

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Έντιν Τάερζιτς, ενόψει του αγώνα με τη Τσέλσι, επεσήμανε ότι η αποστολή είναι δύσκολη και θα χρειαστεί καλό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με τουλάχιστον μια νίκη, για να έρθει η πρόκριση.

Η Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί αύριο (15/2) τη -«βασίλισσα» των μεταγραφών- Τσέλσι, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League, αλλά ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Έντιν Τέρζιτς δήλωσε ότι η Μπορούσια είναι έτοιμη για οποιεσδήποτε εκπλήξεις.
Η Τσέλσι απέκτησε περισσότερους από «μισή ντουζίνα» παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένης της μετακίνησης-ρεκόρ για τη Μ. Βρετανία του Έντσο Φερνάντες (από την Μπενφίκα) για 121 εκατ. ευρώ και των Μπενουά Μπαντιασίλ, Νόνι Μαντουέκε, Αντρέι Σάντος, Ντατρό Φοφανά και Μιχάιλο Μούντρικ, μεταξύ άλλων.

Δαπάνησε περισσότερα από 350 εκατομμύρια δολάρια μόνο τον Ιανουάριο, ενώ έφερε και τον Πορτογάλο Ζοάο Φέλιξ ως δανεικό.
«Δεν είναι εύκολο να αναλύσεις την Τσέλσι» είπε ο Τέρζιτς σε συνέντευξη Τύπου. «Μετά την κλήρωση του Champions League παρακολουθήσαμε τους αγώνες τους, αλλά στη μεταγραφική περίοδο υπήρξε τόση κίνηση από αυτούς. Πούλησαν βασικούς παίκτες, έφεραν άλλους βασικούς παίκτες. Μετά είδαμε την επίσημη λίστα του Champions League, αλλά μετά υπήρξε η μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ, για παράδειγμα» πρόσθεσε ο Τέρζιτς.

«Οπότε δεν ξέρεις πώς θα παίξουν. Θα προετοιμαστούμε για όλα» συμπλήρωσε.
Οι Γερμανοί ξεκίνησαν ιδανικά το 2023, κερδίζοντας και τους πέντε αγώνες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένης της νίκης 2-0 του Σαββάτου επί της Βέρντερ στη Βρέμη.

Στην Ντόρτμουντ θα… λείψει ο επιθετικός Γιουσούφα Μουκόκο, αφού θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό του στους συνδέσμους στο γόνατο το Σάββατο.
«Χρειαζόμαστε τουλάχιστον μία νίκη κόντρα στην Τσέλσι. Προφανώς είναι πιο εύκολο εδώ με 80.000 φιλάθλους να δημιουργήσουμε ευφορία. Χρειαζόμαστε όμως δύο καλές εμφανίσεις και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε αποτελέσματα» είπε ο Τέρζιτς.

«Δεν θα είναι εύκολο έργο, γιατί ξέρουμε με τι είδους ποιότητα έρχονται εδώ. Είναι μια κορυφαία ομάδα που πήρε κορυφαίες ενισχύσεις το χειμώνα, οπότε χρειαζόμαστε μια εξαιρετική απόδοση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.