Champions League: Οι πιο… ψυχροί πανηγυρισμοί έχουν μέσα τον Ολυμπιακό!

Το Champions League υπενθύμισε στον κόσμο τους πιο... κρύους πανηγυρισμούς και στη λίστα υπάρχει ο πανηγυρισμός του γκολ του Σεμέδο με την Τότεναμ, το 2019.

Η λίστα του Champions League με τους πιο ψυχρούς πανηγυρισμούς περιλαμβάνει κι αυτόν που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το 2019 απέναντι στην Τότεναμ.

Το Champions League είναι η σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου και το να σκοράρεις σε αυτήν είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Έτσι και ο πανηγυρισμός που θα επιλέξει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να γραφτεί στην ιστορία.

Κι αυτό το πέτυχαν οι παίχτες του Ολυμπιακού στο ματς με την Τότεναμ το 2019, όταν ο Σεμέδο σκόραρε για δεύτερη φορά στην έδρα της αγγλικής ομάδας. Ο ίδιος και οι συμπαίχτες του κάθισαν στον αγωνιστικό χώρο σαν να κάνουν γιόγκα κι έτσι πήραν μια θέση στη λίστα με τους πιο… κρύους πανηγυρισμούς.

Σε εκείνο το ματς οι «Ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ του Ελ Αραμπί και του Σεμέδο στο ντεμπούτο του Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ στο Champions League. Η αγγλική ομάδα, πάντως, βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει το ματς και στέρησε από τους Πειραιώτες ένα σπουδαίο «διπλό» επί αγγλικού εδάφους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.