5ος Όμιλος: Τσέλσι και Μίλαν δεν άφησαν περιθώρια! (hls)

Το γκολ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ξύπνησε την Τσέλσι, που έφτασε στη νίκη και στην πρωτιά στον Ε' όμιλο του Champions League, ενώ η Μίλαν έκανε... καρέ απέναντι στην Σάλτσμπουργκ στο Μιλάνο

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήγε προς στιγμήν να βάλει φωτιά στον Ε’ Όμιλο του Champions League. Προηγήθηκε 0-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ και απέκτησε ελπίδες για την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League, αφήνοντας εκτός τη Σάλτσμπουργκ, που την ίδια ώρα δεινοπαθούσε στο Μιλάνο, στην αναμέτρηση με τη Μίλαν. Τελικώς, το μόνο που κατάφεραν οι Κροάτες ήταν να ξυπνήσουν τους Λονδρέζους, που με συνοπτικές διαδικασίες έκαναν το 2-1 και αποκατέστησαν την τάξη!

Με τη νίκη της αυτή, η Τσέλσι πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο, καθότι οι αγώνες που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (2/11) σε Λονδίνο και Μιλάνο ήταν στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής ημέρας. Δεύτερη τερμάτισε η Μίλαν και τρίτη η Σάλτσμπουργκ, που έφυγε φορτωμένη με τέσσερα γκολ (4-0 το τελικό σκορ) από το Τζουσέπε Μεάτσα.

Ανατροπή σε 12′ λεπτά!

Στο Στάνφορντ Μπριτζ, η Ντινάμο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς μόλις στο 7ο λεπτό. Πολύ γρήγορα πήρε κεφάλι στο παιχνίδι και αέρα τρίτης θέσης, στέλνοντας ρεύμα στους οπαδούς της που ήταν στις κερκίδες. Ως εκεί, όμως, καθώς η Τσέλσι είχε γρήγορη διπλή απάντηση!

Πρώτα ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 18ο λεπτό και στη συνέχεια ο Ντενί Ζακάρια στο 30ό σκόραραν και ανέτρεψαν το 0-1 της Ντινάμο. Η Τσέλσι βρέθηκε μπροστά 2-1, σκορ που κράτησε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και μαζί την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα, με 13 πόντους. Οι Κροάτες έμειναν στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς κι εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.