A’ Όμιλος: Νίκες γοήτρου, ήττα πρωτιάς! (hls)

H Λίβερπουλ νίκησε τη Νάπολι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά όμως η ομάδα της Ιταλίας κράτησε την κορυφή στον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην 3η θέση ο Άγιαξ με τη νίκη 3-1 στη Γλασκόβη!

Λίβερπουλ – Νάπολι 2-0

Ουσιαστικά ήταν ένα αδιάφορο ματς, εκτός κι αν κάποιος πίστευε πως η φετινή Λίβερπουλ θα μπορούσε να νικήσει με διαφορά τεσσάρων (4) τερμάτων την φετινή Νάπολι…
Πάντως οι λεπτές ισορροπίες θα μπορούσαν να επηρεαστούν περισσότερο από μια υπερβατική ενέργεια των σούπερ-σταρ της αναμέτρησης! Από τη μία ο εκπληκτικός Κβαρασκέλια που σε κάθε επαφή του με τη μπάλα… «φόβιζε» το Άνφιλντ κι από την άλλη ο Σαλάχ που έψαχνε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό του τέρμα!
Σε μια τέτοια διαδικασία θα μετρούσε περισσότερο το «θέλω» της κάθε ομάδας και η Λίβερπουλ που ενίσχυσε τις προσπάθειές της – παρότι έχει ντέρμπι μπροστά της στην Πρέμιερ Λιγκ – έφτασε στη νίκη την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ξεκουράζουν τα «βαριά» τους χαρτιά..
Στο 85’ ο Σαλάχ έπειτα από κεφαλιά του νέο-εισελθόντα Νούνιες κι ασθενή απόκρουση του Μερέτ άνοιξε το σκορ και στην τελευταία φάση του ματς ο Νούνιες, σε μια φάση που φάνηκε οριακά να περνάει η μπάλα τη γραμμή, διαμόρφωσαν το 2-0!

Λίβερπουλ (Φ.Κλοπ) :
Άλισον, Άλεξ-Άρνολντ (87’ Ράμσεϊ), Τσιμίκας, Φαν Ντάϊκ, Κονατέ, Τιάγκο Αλκαντάρ, Μίλνερ (48’ Έλιοτ),, Φαμπίνιο, Τζόουνς (73’ Νούνιες), Φιρμίνο (87’ Καρβάλιο) Σαλάχ.

Νάπολι (Λ.Σπαλέτι):
Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Όστιγκαρντ, Κιμ-Μιν, Ολιβέρα, Ντομπελέ (87’ Ρασπαντόρι), Λομπότκα (83’ Ζιελίνσκι), Αγκουίσα, Πολιτάνο (70’ Λοσάνο), Οσιμέν (87’), Κβαρατσκέλια (83’ Ελμάς).

Ρέϊντζερς – Άγιαξ 1-3

Η αποτελεσματικότητα του «Αίαντα» στο Άϊμπροξ της Γλασκόβης, έφερε από νωρίς ένα σκηνικό ευφορίας στην ομάδα του Άμστερνταμ και ταυτόχρονα μια ακόμα πιο έντονη πίεση στους «Τζερς» βλέποντας αρκετούς φιλάθλους να αποχωρούν (!) από τις εξέδρες όταν ο Κούντους στο 29’ έκανε το 0-2 καθώς είχε προηγηθεί το γκολ του Μπεγκχάους στο 4ο λεπτό!
Η Ρέϊντζερς προσπάθησαν να αντισταθούν αλλά οι αμυντικές τους αδυναμίες ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο. Μείωσαν με πέναλτι του Ταβερνιέ στο 87’ αλλά αμέσως μετά ο Πορτογάλος Κονσεϊσάο διαμόρφωσε το τελικό 1-3!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.