Γ’ όμιλος: Το “απόλυτο” η Μπάγερν, το “χάρηκαν” Μπάρτσα και Πλζεν (hls)

Η Μπάγερν επικράτησε και της Ίντερ (2-0) και ολοκλήρωσε τον όμιλο μόνο με νίκες, ενώ η Μπαρτσελόνα έφυγε με το διπλό γοήτρου (2-4) απ' την έδρα της Βικτόρια Πλζεν.

Η Μπάγερν κέρδισε και την Ίντερ στο Μόναχο με 2-0 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο του Champions League μόνο με νίκες εντός ή εκτός έδρας! Έτσι μάζεψε 18 βαθμούς και φυσικά τερμάτισε στην πρώτη θέση, μπροστά απ’ την Ίντερ των 10 πόντων. Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπαρτσελόνα έφυγε με τρίποντο γοήτρου απ’ την έδρα της Βικτόρια Πλζεν κερδίζοντας 2-4.

Μπάγερν – Ίντερ 2-0: Ασταμάτητοι Βαυαροί

Η Μπάγερν κέρδισε 2-0 την Ίντερ, βρίσκοντας αρχικά γκολ στο 32′ με την κεφαλιά του Μπέντζαμιν Παβάρ, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο Champions League, μετά από εκείνο με την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τζούλιαν Νάιγκελσμαν είχε 18 τελικές προσπάθειες και πέντε σουτ στον στόχο, ενώ διατήρησε κατοχή μπάλας κοντά στο 60%. Με λίγα λόγια η Μπάγερν όχι μόνο δεν έριξε ταχύτητα στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων, αν και όλα είχαν κριθεί υπέρ της, αλλά πάλεψε για τη συγκεκριμένη νίκη που την άφησε στους 18 βαθμούς των έξι τριπόντων. Το δεύτερο γκολ των Βαυαρών ήρθε στο 72′ όταν ο “συνήθης ύποπτος” Τσούπο Μότινγκ σκόραρε για έκτο συνεχόμενο ματς, αυτή τη φορά με σουτ – αστραπή έξω απ’ την περιοχή!

Βικτόρια Πλζεν – Μπαρτσελόνα 2-4: Έλειψε το άγχος, περίσσεψαν τα γκολ

Η Μπαρτσελόνα είχε κλειδώσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, πριν το ταξίδι στο Πλζεν για το ματς κόντρα στη Βικτόρια. Οι Καταλανοί πίεσαν αρκετά και για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είχαν τον επιθετικό μονόλογο με κατοχή μπάλας που άγγιξε το 80%. Ο Μάρκος Αλόνο (6′) και ο Φεράν Τόρες (42′) διαμόρφωσαν το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και ουσιαστικά έδωσαν “μισή” νίκη στην Μπάρτσα. Στο 51′ ο Χόρι ευστόχησε απ’ την άσπρη βούλα και έδωσε ευκαιρία στους φίλους της ομάδας του Πλζεν να πανηγυρίσουν. Τρία λεπτά αργότερα κόπασαν οι πανηγυρισμοί, καθώς ο Φεράν Τόρες σκόραρε ξανά για τους φιλοξενούμενους για το 1-3. Οι Τσέχοι επέστρεψαν στο ματς με σκόρερ ξανά τον Χόρι στο 63′, ωστόσο ο 19χρονος Πάμπλο Τόρε “μίλησε” τελευταίος πετυχαίνοντας γκολ για την Μπαρτσελόνα στο 75′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Η τελική βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου18
2. Ίντερ 10
3. Μπαρτσελόνα7
4. Βικτόρια Πλζεν0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.