Τότεναμ-Σπόρτινγκ Λ. 1-1: Τα πάντα θα κριθούν σε 90 λεπτά (vids)

Τότεναμ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έμειναν στο 1-1 στο Λονδίνο και πλέον η πρόκριση στους 16 του Champions League θα κριθεί την έκτη και τελευταία αγωνιστική.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για 80 λεπτά κέρδιζε την Τότεναμ στο Λονδίνο, όμως σ’ αυτό το σημείο ο Μπεντανκούρ εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Αδάν και με κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Έντουαρντς, ένα παιδί των Ακαδημιών της Τότεναμ να σκοράρει στο Λονδίνο με σουτ που αιφνιδίασε τον Γιορίς.

Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ πίεσε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, όπως το ίδιο συνέβη και με την Σπόρτινγκ που θα μπορούσε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να κάνει το 0-2. Κι αφού δεν το έκανε, το πλήρωσε. Δέκα λεπτά πριν τα 90′, ο Αδάν έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Μπεντανκούρ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Πέρισιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, τόσο οι Άγγλοι, όσο και οι Πορτογάλοι είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει δεύτερο γκολ στο 96ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-1 που χάριζε την πρόκριση στους 16 του Champions League στην ομάδα του, όμως στο 98′ το γκολ ακυρώθηκε ως off side σε μια πολύ οριακή φάση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Τότεναμ έχει 8 βαθμούς, ακολουθεί με 7 η Σπόρτινγκ με την Άιντραχτ και στην τελευταία θέση η Μαρσέιγ με 6. Έτσι, όλα τα εισιτήρια είναι ανοικτά και θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με τους Πορτογάλους να υποδέχονται τους Γερμανούς και τους Γάλλους τους Άγγλους.

Οι συνθέσεις:

Τότεναμ: Γιορίς, Ντόχερτι (71′ Χιλ), Πέρισιτς, Ντέιβις (81′ Λενγκλε), Ντάιερ, Ρομέρο, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Λούκας Μόουρα (81′ Έμερσον), Σον Κέιν

Σπόρτινγκ Λ.: Αδάν, Ματέους Ρέις, Κόατες, Ινάσιο, Πόρο, Νούνο Σάντος (61′ Ναζίνιο), Ουγκάρτε, Μορίτα (61′ Φερνάντες), Παουλίνιο (75′ Σεντ Χούστε), Τρινκάο (71′ Αρτούρ Γκόμες), Έντουαρντς (71′ Φαταβού)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.