Νάπολι – Ρέιντζερς 3-0: Νίκη πρωτιάς

Εύκολη επικράτηση της Νάπολι με 3-0 επί της Ρέιντζερς στην προτελευταία αγωνιστική για τον α΄ όμιλο του Champions League

Η Νάπολι πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ρέιντζερς και μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης (α΄ όμιλος). Μόνο αν… αυτοκτονήσουν οι “παρτενοπέι” την τελευταία αγφωνιστική στο “Άνφιλντ” θα χάσουν την πρωτιά.

Απόλυτα δίκαιο το τελικό 3-0, με την ομάδα του Σπαλέτι να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και πολύ γρήγορα προηγήθηκε 2-0 με σκόρερ τον Τζοβάνι Σιμεόνε. (11΄ και 16΄). Στο 22΄ ο Εντομπελέ σημάδεψε το δοκάρι του ΜακΓκρέγκορ, ενώ στο 80΄ από εκτέλεση κόρνερ, ο πρωθημένος Έντεγκαρντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι σε ελάχιστες περιπτώσεις προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς να πετύχουν κάτι ουσιαστικό και πλέον ελπίζουν σε ένα θαύμα για την κατάληψη της 3ης θέσης και την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Europa League.

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο (86΄ Τζανόλι), Πουφ, Κιμ, Εστιγκαρντ, Λομπότκα (83΄ Ζιελίνσκι), Ελμάς (73΄ Γκαετάνο), Ντομπελέ, Πολιτάνο (73΄ Λοσάνο), Σιμεόνε, Ρασπαντόρι (83΄Ζερμπίν)

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γιλμάζ, Μπ. Ντέιβις, Κινγκ (76΄ Μπάρισιτς), Σαντς, Λάντσρομ, Τίλμαν (67΄ Άρφιλτν), Ράιτ (46΄ Σακάλα), Κεντ, Μορέλος (68΄ Τσόλακ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.