Τσάβι: «Αν παίξουμε στο Europa League θα πάμε να το πάρουμε»

Ο Τσάβι δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League, τότε θα προσπαθήσει να το κατακτήσει.

Ο τεχνικός της καταλανικής ομάδα παραδέχτηκε πως οι ελπίδες πρόκρισης των «μπλαουγκράνα» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχουν μειωθεί, όμως έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ματς με τους Βαυαρούς.

Χαρακτηριστικά, ο Τσάβι δήλωσε: «Είμαι πάντα θετικός, αλλά, όταν δεν εξαρτάται πλέον από εσένα, δεν είσαι τόσο θετικός. Είναι λογικό, είναι ανθρώπινο. Ναι, υπάρχει μια μικρή ελπίδα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να διατηρήσουμε τη νοοτροπία».

Στη συνέχεα, ο τεχνικός της καταλανικής ομάδας συμπλήρωσε: «Ακόμα και αν δεν προκριθούμε στους «16», πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε κίνητρο, να δείξουμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι στο Μόναχο, τώρα θέλουμε να είμαστε εξίσου καλοί στο παιχνίδι και στο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε δοκιμές, είμαστε εδώ για να κερδίζουμε παιχνίδια και διοργανώσεις. Αν δεν περάσουμε στα νοκ άουτ του Champions League, θα παίξουμε στο Europa League με στόχο να το κατακτήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.