Tσάβι: «Έχουμε ελάχιστες ελπίδες, είμαστε σε άβολη κατάσταση»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα εν όψει του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση.

Ρεαλιστής ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο μιλώντας εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (26/10) με την Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Υπενθυμίζεται πως στον τρίτο όμιλο οι Βαυαροί ύστερα από 4 αγωνιστικές έχουν 12 βαθμούς, η Ίντερ 7, η Μπαρτσελόνα 4 και η Πλζεν δεν έχει βαθμό.

«Έχουμε ελάχιστες ελπίδες, είμαστε σε άβολη κατάσταση. Μακάρι να προκύψει κάτι καλό, εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Είναι κρίμα που δεν πήραμε βαθμό στο Μόναχο και στο Μιλάνο. Η διοργάνωση είναι σκληρή με εμάς φέτος.

Όλοι γνωρίζετε πως είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας. Προφανώς όλα εξαρτώνται από τον αγώνα της Ίντερ με την Πλζεν στο Μιλάνο (σ.σ. οι Ιταλοί έχουν πλεονέκτημα στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας με τους Ισπανούς). Το αυριανό παιχνίδι είναι ευκαιρία για να πάρουμε ρεβάνς από την Μπάγερν. Και στο Μόναχο πήγαμε καλά, αλλά πρέπει να το συνοδεύσουμε και με το θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα. Η ήττα στο Clasico μας έδωσε κουράγιο. Η ομάδα είναι σαν μια γροθιά, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όλοι τους είναι νικητές και πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο» είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «Μπλαουγράνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.