Σπόρτινγκ-Μαρσέιγ 0-2: Έστησε γαλλικό «πάρτι» στην Λισαβόνα (hls)

Καθίζηση για την Σπόρτινγκ καθώς μετά το 2/2 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων του Champions League, ήρθαν δύο σερί ήττες από τη Μαρσέιγ! Οι δύο κόκκινες κάρτες δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι από το ματς, με τους Μασσαλούς να κερδίζουν καθαρά την ισοβαθμία της 2η θέσης του 4ου ομίλου.

Η Μαρσέιγ μετά το 4-1 την περασμένη εβδομάδα σε βάρος της Σπόρτινγκ, κατάφερε να κάνει το 2/2 κόντρα στους Πορτογάλους, κερδίζοντας και στην Λισαβόνα. Η ομάδα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 35′, στάθηκε άτυχη γιατί έπαιξε από το 17′ με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 61′ έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές!

Η κακή μέρα φάνηκε από νωρίς για την Σπόρτινγκ, καθώς στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο Αρίτ τσίμπησε την μπάλα και ο Ρικάρντο Εσγκάιο τον κατεδάφισε εντός μεγάλης περιοχής με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα. Ο Γκεντουζί δεν λάθεψε από το σημείο του πέναλτι και η Μαρσείγ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 17′.

Ακριβώς με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Αρίτ βρήκε με πανέμορφη συρτή σέντρα τον Αλέξις Σάντσες και ο Χιλιανός της έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-2. Ένα γκολ που κατοχυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR, διότι ο επόπτης είχε δει οφσάιντ και είχε σηκώσει το σημαιάκι του.

Και σαν να μην έφτανε το 0-2 και το αριθημτικό μειονέκτημα, η Σπόρτινγκ έχασε και τον Πέδρο Γκονζάλες στο 61ο λεπτό, καθώς μέσα σε ένα λεπτό κατόρθωσε να πάρει δύο κίτρινες κάρτες (μία για μαρκάρισμα, μία για διαμαρτυρία).

Η Μαρσέιγ πίεσε κι άλλο μέχρι το φινάλε, έφτιαξε φάσεις αλλά η Σπόρτινγκ κατόρθωσε με νύχια και με δόντια να μην γνωρίσει την εντός έδρας συντριβή και να κρατήσει την διαφορά σε λογικά πλαίσια.

Οι ενδεκάδες:

Σπόρτινγκ: Ίσραελ, Ινάσιο, Ρέις, Κόατες, Εσγάιο, Ουγκάρτε, Νούνο Σάντος, Μορίτα, Τρινακό, Γκονσάλβες, Έντουαρντς.

Μαρσέιγ: Πάου Λόπεθ, Ταβάρες, Μπαλέρντι, Μπεϊγί, Εμπεμπά, Κλος, Ρονζιέ, Βερετού, Γκεντουζί, Αρίτ, Αλέξις Σάντσες

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Τότεναμ 7 βαθμούς

Μαρσέιγ 6 βαθμούς

Σπόρτινγκ 6 βαθμούς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4 βαθμούς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.