Πλζεν-Μπάγερν 2-4: Σταμάτησε στα τέσσερα του πρώτου ημίχρονου (hls)

Με πρωταγωνιστή τον Γκορέτσκα που είχε δύο γκολ και μία ασίστ, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε 4-2 της Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία και προκρίθηκε στους 16 του Champions League.

Πρώτη και αήττητη η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικρατησε 4-2 της Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία και προκρίθηκε στους 16 του Champions League, καθώς έφτασε τους 12 βαθμούς και πλέον το μόνο που μένει να μάθει είναι αν τερματίσει στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Λέον Γκορέτσκα και Σαντιό Μανέ συνεργάστηκαν εξαιρετικά με τον επιθετικό από τη Σενεγάλη να προλαβαίνει τον Στάνεκ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Μπάγερν κόντρα στην Πλζεν.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, μία ακόμα εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Βαυαρικής ομάδας, με τον Κομάν να κάνει το γύρισμα και τον Μίλερ να πετυχαίνει ένα εύκολο γκολ για το 0-2.

Στη συνέχεια, η «σκυτάλη» του σκοραρίσματος πέρασε στον Λεόν Γκορέτσκα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Το πρώτο ήρθε στο 25ο λεπτό με τον διεθνή Γερμανό χαφ να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Τόμας Μίλερ.

Ο Γκορέτσκα σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 35’, με τον Σανέ να κάνει εξαιρετική ενέργεια και να βγάζει εκπληκτική μπαλιά για να σκοράρει ο Γερμανός χαφ το δεύτερο τέρμα του στο ματς.

Μετά το καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος με την Πλζεν να βρίσκει γκολ στο 62ο λεπτό με τον Βλκάνοβα να σουτάρει και να νικά τον Ουλράιχ για το 1-4.

Οι Βαυαροί ήταν αισθητά πιο χαλαροί σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και αυτό το πλήρωσαν γιατί στο 75′ είδαν τους Τσέχους να μειώνουν σε 2-4 με τον Κλιμέντ να σκοράρει μετά από γύρισμα του Χόλικ.

Οι συνθέσεις:

Πλζεν: Στάνεκ, Χέιντα, Τιγιανί, Γεμέλκα, Χάβελ, Κάλβαχ, Μπούχα, Κόπιτς, Μοσκέρα, Βλκανόβα, Χορί.

Μπάγερν: Ουλράιχ, Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Παβάρ, Μαζραουί, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Κομάν, Μίλερ, Μανέ, Σανέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.