Νάπολι-Άγιαξ 4-2: Τεσσάρα και πρόκριση για τους Ναπολιτάνους (hls)

Η Νάπολι έκανε το "4χ4" στον Α όμιλο του Champions League, επικράτησε 4-2 του Άγιαξ και προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης.

Την πρόκριση στους 16 του Champions League εξασφάλισε η Νάπολι η οποία επιβλήθηκε 4-2 του Άγιαξ στο “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα“, φτάνοντας τους 12 βαθμούς μετά από τέσσερα ματς στον Α’ όμιλο.

H ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από μόλις τέσσερα λεπτά και εξαιρετική συνεργασία, με τον Λοσάνο να πετυχαίνει υπέροχο γκολ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Μία ακόμα καλή συνεργασία των Ναπολιτάνων έφερε δεύτερο γκολ στο 16′ με τον Ρασπαντόρι να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Τέσσερα λεπτά χρειάστηκε στο πρώτο μέρος η Νάπολι για να ανοίξει το σκορ, τέσσερα λεπτά χρειάστηκε και ο Άγιαξ στο δεύτερο για να μειώσει σε 2-1 με καρφωτή κεφαλιά του Κλάασεν.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μέσω VAR μετά από σουτ του Εντομπελέ και χέρι του Τίμπερ με τον Κβαρατσχέλια να σημαδεύει σωστά και να σημειώνει το 3-1.

Ο Άγιαξ πλησίασε ξανά στο γκολ στο 83ο λεπτό, όταν και σκόραρε ο Μπεργκβάιν από το σημείο του πέναλτι. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μπρόμπεϊ από τον Ζουάν και αμφισβητήθηκε έντονα από τους Ναπολιτάνους.

Ένα λεπτό πριν τα 90 όμως, από λάθος του Μπλιντ και κλέψιμο του Οσίμεν, ο ΝΙγηριανός πέτυχε το 4-2 σκοράροντας σε κενή εστία καθώς ο Πασφέιρ ήταν εκτός θέσης.

Οι συνθέσεις:

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ζέσους, Ολιβέρα, Ανγκισά (49′ Εντομπελέ), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (89′ Γκαετάνο), Λοσάνο (77′ Πολιτάνο), Κβαρατσχέλια (77′ Έλμας), Ρασπαντόρι (50′ Οσίμεν).

Άγιαξ: Πασφέιρ, Μπάσεϊ, Μπλιντ, Τίμπερ, Σάντσες (65′ Μπάας), Κλάασεν, Άλβαρες, Τέιλορ (65′ Γκρίλιτς), Μπερχάους (84′ Κονσεϊσάο), Κουντούς (65′ Μπρόμπεϊ), Μπεργκβάιν (84′ Οκάμπος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.