Μάουντ: «Ήμουν έκπληκτος από την αποβολή του Τομόρι» (vid)

Ο Μέισον Μάουντ παραδέχθηκε ότι η αποβολή του Φικάγιο Τομόρι στο παιχνίδι Μίλαν-Τσέλσι ήταν υπερβολική.

Η αποβολή του Φικάγιο Τομόρι στο παιχνίδι Μίλαν-Τσέλσι βοήθησε τους «μπλε» να φύγουν με το «τρίποντο» από το Σαν Σίρο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο άσος των «ροσονέρι» αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ανατροπή στο 18ο λεπτό του Μέισον Μάουντ. Ο 23χρονος Βρετανόςισχυρίστηκε ότι η αποβολή του Τομόρι ήταν αυστηρή.

«Είναι προφανώς φίλος μου, γνωρίζω τον Φικ εδώ και πολύ καιρό και τον ένιωσα για αυτή την κατάσταση, ήμουν εκνευρισμένος γι ‘αυτόν», ανέφερε αρχικά και στη συνέχει πρόσθεσε:

«Τον ένιωθα να προσπαθεί να με τραβήξει πίσω την ώρα που έτρεχα αλλά είχα ευκαιρία για γκολ, οπότε δεν θα έπεφτα κάτω. Ένιωθα ότι θα μπορούσα ακόμα να σκοράρω. Συνέχισα λοιπόν, δεν σκόραρα και μετά ο διαιτητής έκανε λάθος, αφού έδωσε κατευθείαν πέναλτι. Ήμουν ίσως λίγο έκπληκτος εκείνη τη στιγμή γιατί είχα περάσει και έκανα και σουτ.

Ήταν δύσκολο να τον βλέπω να αποβάλλεται. Θέλεις να παίξεις 11 εναντίον 11 με δύο καλές ομάδες, οπότε αυτό ίσως κατέστρεψε λίγο το παιχνίδι.
Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, προφανώς θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάτι που κάναμε, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι πολύ άσχημα για τον Φικ», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.