Ζάλτσμπουργκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0: Στην κορυφή του ομίλου με πέναλτι και Όκαφορ! (hls)

Επικεφαλής του ομίλου είναι η Ζάλτσμπουργκ ύστερα από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Γερμανοί περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα Τσέλσι-Μίλαν (05/10, 22:00 MC Novasports.gr), το οποίο θα κρίνει τη θέση τους.

Η Ζάλτσμπουργκ φιλοξένησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η σωστή αμυντική λειτουργία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δυσκόλεψε τη Ζάλτσμπουργκ, η οποία προσπάθησε να βρει χώρους, αλλά μάταια.

Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ιβάνουσετς από τα αριστερά της περιοχής, μοίρασε στον Μίσιτς. Ο 28χρονος Κροάτης δοκίμασε με σουτ να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Κεν έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε το μηδέν για τους Γερμανούς.

Το προβάδισμα στο παιχνίδι πήρε στο 71ο λεπτό η Ζάλτσμπουργκ με τον Όκαφορ από τα 11 μέτρα. Ο Μοχαράμι στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον Λιβάκοβιτς ανέτρεψε τον Όυλμερ. Ο διαιτητής με τη χρήση του VAR έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ελβετός διεθνής και έτσι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του 22χρονου ποδοσφαιριστή στους ομίλους, καθώς είχε σκοράρει κόντρα σε Μίλαν και Τσέλσι. Στο 90+4′ ο Ντρίμιτς ισοφάρισε σε 1-1 για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο άλλο παιχνίδι του Group Ε η Τσέλσι υποδέχεται τη Μίλαν στο “Στάμφορντ Μπριτζ” στις 22:00.

Οι συνθέσεις:

Ζάλτσμπουργκ (Γέισλε): Κεν, Σολέ, Ντέντιτς, Πάβλοβιτς, Όυλμερ (79’Βέμερ), Καπάλντο, Σέιβολντ, Κιάεργκααρντ, Σούσιτς (90+2 Γκούρντα Νουά), Σέσκο, Όκαφορ (79′ Ανταμου).

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Τσάτσιτς): Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (80′ Μπότσκαϊ), Πέρισιτς, Σουτάλο, Λιουμπίσιτς, Τεοφίλ- Κατρίν (76′ Ντρίμιτς), Αντεμι, Ιβάνουσετς *87′ Μπατουρίνα), Μίσιτς, Όρσιτς (80’Σπίκιτς) και Πέτκοβιτς.

H βαθμολογία του Group E:

1. Ζάλτσμπουργκ 5

2. Μίλαν 4*

3. Ντιμανό Ζάγκρεμπ 3

  1. Τσέλσι 1*

*Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής:

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

22:00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ζάλτσμπουργκ

22:00 Μίλαν – Τσέλσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.