Σμιντ: “Πλεονέκτημα η έδρα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο”

Η Μπενφίκα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Ρόγκερ Σμιντ να τονίζει πως οι "Αετοί" της Λισσαβώνας θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Θα χρειαστεί να είμαστε ισορροπημένοι, γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που δεν έχει μόνο μεγάλες προσωπικότητες, αλλά διαθέτει και σύνολο. Θα πρέπει να σταθούμε απέναντί τους στην άμυνα, στο κέντρο, στην επίθεση αλλά και στην κατοχή της μπάλας αν θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση, εντός έδρας έχουμε τις ευκαιρίες μας“, είπε ο Γερμανός προπονητής της Μπενφίκα στη συνέντευξη Τύπου.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης δεν θα είναι καθοριστικό. Φυσικά είμαστε σε πλεονεκτική θέση με δύο νίκες. Παρόλα αυτά απομένουν τέσσερα παιχνίδια και οι αντίπαλοί μας είναι δύσκολοι. Κάθε συνάντηση είναι μια ευκαιρία να επωφεληθούμε“, πρόσθεσε.

Τέλος, ο Σμιντ συμπλήρωσε: “Πάντα πρέπει να προσαρμόζεσαι στον αντίπαλο, αλλά νομίζω ότι δεν έχει νόημα να ενισχύσουμε την αμυντική γραμμή. Νομίζω ότι το κλειδί θα είναι να είμαστε τεχνικά πολύ καλοί, να αποφεύγουμε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και να ελαχιστοποιούμε τους χώρους υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Για τέτοιου είδους συναντήσεις, το κίνητρο υπάρχει, δεν χρειάζεται να παρακινήσω τους παίκτες μου, το κάνουν μόνοι τους. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το επιπλέον κίνητρο προς όφελός μας για να παίξουμε ένα κορυφαίο παιχνίδι. Σε αυτό το γήπεδο, σε αυτή την ατμόσφαιρα, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όλα είναι πιθανά και θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.