Γιουβέντους: Τα «ρέστα» της με Μακάμπι, στο βάθος…Μίλαν

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχεται ότι ο αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μακάμπι Χάιφα (5/10) είναι ο «πιο σημαντικός» για τη Γιουβέντους.

O Τοσκανός προπονητής της ιταλικής ομάδας επιμένει ότι οι Μπιανκονέρι δεν έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα με τη νίκη (3-0) κόντρα στη Μπολόνια. Η Γιουβέντους υποδέχεται αύριο (5/10) τη Μακάμπι στο Allianz Stadium και αναζητει απελπισμένα νίκη, έχοντας ήδη χάσει από Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

«Σίγουρα θα αλλάξουμε κάτι. Έχουμε μια γεμάτη λίστα αγώνων. Σχεδόν όλοι επέστρεψαν, ώστε να μπορώ να κάνω ένα rotation κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», είπε ο Ιταλός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου. «Πρέπει να αποφασίσω για την ενδεκάδα, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να τα πάμε καλύτερα από την Κυριακή, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα».

Ο Αρκάντιους Μίλικ προπονήθηκε στο γυμναστήριο σήμερα (4/10) το πρωί λόγω μυϊκής κόπωσης και δεν θα ξεκινήσει. «Είναι απλώς μυϊκή κόπωση, οπότε θα πάει στον πάγκο, ελπίζοντας ότι δεν θα αναγκαστώ να τον χρησιμοποιήσω», είπε ο Αλέγκρι. «Πρέπει να κερδίσουμε, αλλά δεν χρειάζεται άγχος. Ένα παιχνίδι δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να τους σεβαστούμε. Είναι άχρηστο να σκεφτόμαστε τις άλλες ομάδες αν δεν κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι. Αύριο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μας στο Champions League».

Ο Άνχελ Ντι Μαρία που είναι τιμωρημένος στο ιταλικό πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει αύριο. Ο πρώην εξτρέμ της Παρί αντιμετωπίζει ποινή αποκλεισμού δύο αγώνων στη Serie A. Έχασε το ματς με τη Μπολόνια και δεν θα είναι διαθέσιμος το ερχόμενο Σάββατο (8/10) όταν απέναντι στη Μίλαν στο San Siro. «Ο Ντι Μαρία αισθάνεται πολύ καλύτερα και προπονείται ακόμη περισσότερο από τους άλλους τον τελευταίο καιρό. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση» επιβεβαίωσε ο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους με αρκετά νέα πρόσωπα δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι σε έναν μήνα την περασμένη Κυριακή. Έχει κερδίσει τρία παιχνίδια από τα 10 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αλέγκρι πάντα προκρίνεται στη φάση των ’16’ του Champions League στην καριέρα του, αλλά η ”Μεγάλη Κυρία” του θα χρειαστεί τουλάχιστον 10 βαθμούς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για να ξεπεράσει τη φάση των ομίλων…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.