Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ 2-1: Welcome to Haaland Airways! (hls)

Με αεροπλανικό γκολ του Χάαλαντ στο 84ο λεπτό η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Ντόρτμουντ που ήταν μπροστά στο σκορ ως το 80' με γκολ του Μπέλιγχαμ, Ισοφάρισε με "κεραυνό" ο Στόουνς.

Μια ακόμα ανατροπή στο ενεργητικό της προσθέτει η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε της Ντόρτμουντ με 2-1 και έκανε το δύο στα δύο. Πρόσωπο του αγώνα ασφαλώς ο Έρλικ Χάαλαντ, ο οποίος “πλήγωσε” την πρώην ομάδα του με πολύ δύσκολη προβολή στο 84′.

Η Ντόρτμουντ έπαιξε πανέξυπνα απέναντι στην Σίτι και μετά από ένα πρώτο ημίχρονο ισορροπίας χωρίς τις μεγάλες φάσεις είχε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία με τον Ρόις να τη σπαταλά.

Ότι δεν κατάφερε ο αρχηγός το κατάφερε ο Μπέλιγχαμ στο 56′ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρόις. Στο σημείο αυτό αφυπνίστηκε και η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και έβαλε πλώρη για μια ακόμα ανατροπή. Και μάλιστα προς το τέλος. Δύο λεπτά μετά το γκολ ο Ισπανός τεχνικός άλλαξε την τριάδα πίσω από τον Χάαλαντ βγάζοντας Μαχρέζ, Γκρίλις και Γκιντογκάν φρεσκάροντας με Φόντεν, Σίλβα και Άλβαρες δημιουργώντας “κατηφόρα”.

Έτσι, αρχικά ο Στόουνς με ένα σουτ-δυναμίτη νίκησε τον Μέιερ στο 80ό λεπτό και έφερε το ματς στα ίσα. Το μομέντουμ είχε ήδη πάει στους “Πολίτες” και κάπου εκεί ήρθε και η ώρα του Νορβηγού.

Ο Κανσέλο έκανε τη σέντρα στο 84′ σε ένα σημείο όπου γνωρίζει πως ο Χάαλαντ με μία επαφή μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα. Όπερ και εγένετο με μια εξαιρετικά δύσκολη προβολή με την οποία σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή απέναντι στην ομάδα με την οποία έγινε γνωστός σε όλο τον πλανήτη.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Ακάντζι, Άκε, Στόουνς, Κανσέλο, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε, Γκιντογκάν (58′ Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ (58′ Άλβαρες), Γκρίλις (58′ Φόντεν), Χάαλαντ (90′ Φίλιπς)

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Μέιερ, Ζίλε, Χούμελς, Μενιέ, Γκερείρο, Τσαν, Μπέλιγχαμ, Οζκάν (88′ Μουκόκο), Ρέινα (62′ Μάλεν), Ρόις (88′ Αντεγέμι), Μοντέστ (78′ Σλότερμπεκ)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου
1. Μάντσεστερ Σίτι: 6
2. Ντόρτμουντ: 3
3. Κοπεγχάγη: 1
4. Σεβίλλη: 1

Η 3η αγωνιστική
Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη
Σεβίλλη-Ντόρτμουντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.