Γιουβέντους-Μπενφίκα 1-2: Μόνο τη “Γηραιά Κυρία” κερδίζει στην Ιταλία! (hls)

Μεγάλη νίκη, με ανατροπή μάλιστα,πέτυχε η Μπενφίκα, μέσα στο Τορίνο με σκορ 2-1. Ενώ οι "Αετοί" έχουν χάσει 10 από τους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες τους με ιταλικές ομάδες (μία νίκη και μία ισοπαλία), απέναντι στη Γιουβέντους,μετράει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μία ήττα , το 3-0 σε έναν προημιτελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1992-93.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Γιουβέντους κατάφερε να προηγηθεί με τον Αρκάντιους Μίλικ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παρέδες, ο Πολωνός επιθετικός με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον Βλαχοδήμο. Aυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Μίλικ εναντίον της Μπενφίκα στους ομίλους του Champions League, έχοντας προηγουμένως σκοράρει για τη Νάπολι, τον Σεπτέμβριο του 2016. Η ομάδα του Αλέγκρι έπαιζε με μεγάλη ένταση αφού πήρε το προβάδισμα. Έφτασε κοντά στο να σκοράρει και δεύτερο γκολ με τον Κόστιτς και προσπάθησε να “χτίσει” στην αρχική της ορμή.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν σημαντικά καθώς προχωρούσαμε προς το ημίχρονο και πλησίασαν δύο φορές την ισοφάριση, είχαν μάλιστα και δοκάρι με τον Σίλβα, πριν τα καταφέρουν τελικά με πέναλτι του Ζοάο Μάριο στο 43ο λεπτό. Μάλιστα, ως πρώην παίκτης της Ίντερ, πανηγύρισε το γκολ δείχνοντας τα αυτιά του στο κοινό της Γιουβέντους και για λίγο απειλήθηκε σύρραξη, με τον Μπονούτσι να ζητάει το λόγο από τον σκόρερ,για τον τρόπο που πίκαρε τον αντίπαλο.

Η Μπενφίκα ξεκίνησε δυνατά στο 2ο ημίχρονο και αφού στο 50ο λεπτό με ωραία επέμβαση σε σουτ του Μίλικ, ο Βλαχοδήμος αποσόβησε το δεύτερο γκολ, στο 55΄ο Ράφα Σίλβα νικήθηκε από τον Περίν, αλλά στη συνέχεια με ψύχραιμο σουτ, ο Νέρες, έγραψε το 1-2.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση, η ομάδα του Αλέγκρι χάνει τα δύο πρώτα ματς της φάσης των ομίλων.Από την άλλη πλευρά η Μπενφίκα κερδίζει διαδοχικά παιχνίδια στο Champions League, για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2016.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο (58΄Ντε Σίλιο), ΜακΚένι, Παρέδες, Μιρέτι (58΄ Ντι Μαρία), Κόστιτς (70΄Κεν), Μίλικ (70΄Φατζιόλι) , Βλάχοβιτς
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπα, Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Φιορεντίνο, Φερνάντες (81΄Άουρσνες), Νέρες (81΄Σικίνιο), Ράφα Σίλβα (86΄Ντιόγκο Γκονσάλβες), Ζοάο Μάριο (86΄Ντράξλερ), Ράμος (82΄Μούσα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.