Ζορζίνιο: “Είναι ευθύνη όλων μας όσα έγιναν, με έχει εντυπωσιάσει ο Πότερ”

Ο Ζορζίνιο σχολίασε την απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Τσέλσι, τονίζοντας πως η ευθύνη βαραίνει και τους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον αντικαταστάτη του Γερμανού, Γκράχαμ Πότερ.

“Βεβαίως και είμαστε ομάδα. Οπότε δεν είναι ευθύνη μόνο ενός ατόμου όλα όσα έγιναν. Είναι δική μας ευθύνη ότι έγινε. Δυστυχώς όλο αυτό δεν λειτούργησε καλά και η πρόκληση που έχουμε τώρα μπροστά μας είναι να ξαναχτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Ήταν μία έκπληξη για εμάς. Πάντα μιλάμε για ότι γίνεται, αλλά τώρα έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό που έχουμε να κάνουμε…“, σχολίασε αρχικά ο αρχηγός των Λονδρέζων.

Για τις πρώτες μέρες του Πότερ στην Τσέλσι, είπε:Με έχει εντυπωσιάσει. Έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά, διότι έχει πολύ καλές ιδέες και ένα γκρουπ παικτών που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να ακούσουν όλα όσα θέλει. Μας ρωτάει με το πώς θα νιώσουμε κι εμείς άνετα κι νομίζω ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε…“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.