Κλοπ: «Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση»

Τι είπε ο Γερμανός τεχνικός πριν τη 2η στροφή του Champions League.

Η Λίβερπουλ εντόπισε τις αδυναμίες της στην ήττα (4-1) από τη Νάπολι για το Champions League και πρέπει να βρει ξανά συνέπεια στις εμφανίσεις της για να νικήσει τον Άγιαξ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων, όπως δήλωσε τη Δευτέρα (12/9) ο τεχνικός των «ρεντς», Γιούργκεν Κλοπ.

Μετά την ήττα στην Ιταλία, ο Γερμανός προπονητής δήλωσε ότι ήταν το «χειρότερο παιχνίδι που παίξαμε από τότε που ήμουν εδώ», προσθέτοντας ότι η ανάλυση του αγώνα μοιάζει με την παρακολούθηση μιας «ταινίας τρόμου» με τουλάχιστον οκτώ παίκτες να παίζουν κάτω από το επίπεδό τους.

«Είχαμε μια συνάντηση, τους δείξαμε τις φάσεις και δεν χρειάστηκε να πω πολλά, ξέρουν οι παίκτες», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού αγώνα στο «Άνφιλντ».

«Είχαμε προφανή ποδοσφαιρικά προβλήματα που ήταν από λανθασμένες εκτιμήσεις. Ο καθένας ήθελε να το λύσει μόνος του, δεν υπήρχε δομή. Είχαμε τέσσερις ή πέντε μέρες απόλυτης αλήθειας, για να βεβαιωθούμε πού βρισκόμαστε τώρα. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για να λύσουμε τα προβλήματα μαζί στο γήπεδο, χωρίς να δείξουμε ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε.

Όπως είπε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο αμυντικός Άντι Ρόμπερτσον θα μείνει εκτός, λόγω τραυματισμού, και θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου για τις εθνικές ομάδες, ενώ ο Κέρτις Τζόουνς δεν είναι επίσης διαθέσιμος.

«Ο Άγιαξ είναι στο Champions League και ανήκει εκεί. Είναι η πιο δυνατή ομάδα στη διοργάνωση; Τις υπόλοιπες δεν τις έχω δει ακόμα. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση, αλλά αυτό δεν εγγυάται ένα αποτέλεσμα κόντρα στον Άγιαξ. Κέρδισαν όλα τα παιχνίδια τους αυτή τη σεζόν, είχαν μια τεράστια ανασυγκρότηση, αλλά κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν ήμασταν αρκετά συνεπείς αυτή τη σεζόν και πρέπει να το δείξουμε ξανά. Και αυτό ξεκινά πάντα με την καλύτερη άμυνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.