Άγιαξ – Ρέιντζερς 4-0: Ιδανική εκκίνηση, όλα κρίθηκαν νωρίς…(hls)

Ο Άγιαξ ξεκίνησε με το δεξί και άνετα τις υποχρεώσεις του στο Champions League απέναντι σε μια Ρέιντζερς που παραδόθηκε στις ορέξεις των Ολλανδών από το πρώτο ημίχρονο.

Πολυβόλο ο Άγιαξ έπιασε από το λαιμό την Ρέιντζερς που εμφανίστηκε στους ομίλους μετά από το 12 χρόνια. Ο Άγιαξ βρήκε χώρους και γήπεδο να αναπτυχθεί και οι Σκωτσέζοι το πλήρωσαν ακριβά. Το πρώτο γκολ που βάζει από στημένο απλοποιεί την κατάσταση και ο Άγιαξ κάνει πάρτι με καλεσμένη την Ρέιντζερς.

‘Έψαξε από νωρίς το προβάδισμα και το πήρε χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Μπέρχβαϊν και την κεφαλιά του Έντσον Άλβαρεζ (1-0, 17ο λεπτό), 3ο γκολ σε 19 συμμετοχές για τον Μεξικανό μέσο στην διοργάνωση. Η πίεση συνεχίστηκε με τους Ολλανδούς να σκοράρουν ακόμα δύο γκολ μέσα σε 2 λεπτά. Ο πρώην παίκτης της PSV, Στίβεν Μπέρχαους, ανέβασε το δείκτη του σκορ (2-0, 32ο λεπτό) και ο 22χρονος Γκανέζος μέσος, Μοχάμεντ Γκουντούς (MVP αγώνα), με το παρθενικό του ευρωπαϊκό γκολ διαμόρφωσε το σκορ ενός υπέροχου ημιχρόνου για τους γηπεδούχους (3-0, 34ο λεπτό).

Στην επανάληψη ο Ολλανδός προπονητής των φιλοξενούμενων, Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ, γνωρίζει πολύ καλά το Άμστερνταμ, προσπάθησε να βρει τρόπους να φτιάξει την εικόνα της ομάδας του κάνοντας τρεις αλλαγές και αλλάζοντας την άμυνα σε τριάδα με στόπερ. Ο Άγιαξ δεν κινδύνεψε και κατόρθωσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ με τον δημιουργό του πρώτου, Στίβεν Μπέρχβαιν (4-0, 80ο λεπτό). Ο πρώην παίκτης της PSV σκόραρε στην διοργάνωση μετά από τέσσερα χρόνια διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενη αγωνιστική η Λίβερπουλ υποδέχεται τον Άγιαξ στο Άνφιλντ (13/9), ενώ η Ρέιντζερς αντιμετωπίζει στη Γκλασκώβη τη Νάπολι (13/9). Απόψε στις 22.00 παίζουν στο Ντιέγκο Μαραντόνα, Νάπολι και Λίβερπουλ.

Άγιαξ (Στρόιντερ): Πασφίερ, Ρενς, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ (81′ Μπαας), Άλβαρεζ (88′ Σάντσες), Μπέρχαους (81′ Κλάασεν), Τέιλορ, Τάντιτς, Κουντούς (89′ Μπρόμπεϊ), Μπέρχβαιν (81′ Οκάμπος)

Ρέιντζερς (Φαν Μπρόκχορστ): ΜακΛάφλιν, Ταβερνιέρ (46′ Κινγκ), Γκόλντσον, Σαντς, Μπάρισιτς, Λάντσραμ, Ράιτ (46′ Ματόντο), Κεντ, Καμαρά, Τιλμαν (46′ Τζακ), Τσόλακ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.