“Βόλτα” στην Ανδαλουσία η Σίτι, μοιρασιά στην Αυστρία (hls)

Υγιεινό περίπατο έκανε η Μάντσεστερ Σίτι στην Ανδαλουσία, την ίδια ώρα που Ζάλτσμπουργκ και Μίλαν έμειναν στο 1-1 στην Αυστρία.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Μάντσεστερ Σίτι τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Champions League, καθώς πέρασε σαν… σίφουνας από την Ανδαλουσία, επικρατώντας 4-0 της Σεβίλλης.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κυριάρχησε απέναντι στους Ισπανούς και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ πέρασε εύκολα από την έδρα της Σεβίλλης.

Οι “Πολίτες” άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, όταν ο Ντε Μπρόινε “σέρβιρε” από δεξιά και ο Χάαλαντ με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′ ο Φόντεν έγραψε το 0-2, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Χάαλαντ πήρε ξανά το “όπλο” του και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ απέναντι στη Σεβίλλη. Το… κερασάκι στην εμφατική νίκη της Σίτι έβαλε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ντίας.

Η βαθμολογία στον 7ο όμιλο:

Μάντσεστερ Σίτι 3 (4:0)
Ντόρτμουντ 3 (3:0)
Κοπεγχάγη 0 (0:3)
Σεβίλλη 0 (0:4)

Ζάλτσμπουργκ – Μίλαν: 1-1

Την ίδια ώρα, για τον 5ο όμιλο, Ζάλτσμπουργκ και Μίλαν έμειναν στο 1-1 και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το “στραβοπάτημα” της Τσέλσι.

Οι Αυστριακοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ με υπέροχη ενέργεια του Οκαφόρ στο 28ο λεπτό, όμως δεν κράτησαν για πολύ το προβάδισμα.

Στο 40ο λεπτό η Μίλαν βρήκε απάντηση με τον Σαλεμάκερς και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο:

Ντ. Ζάγκρεμπ 3 (1:0)
Ζάλτσμπουργκ 1 (1:1)
Μίλαν 1 (1:1)
Τσέλσι 0 (0:1)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.