Τράμπζονσπορ-Κοπεγχάγη 0-0: Πρόκριση για Ζέκα, στο Europa League Μπακασέτας-Σιώπης (hls)

Ισοπαλία στην Τουρκία για Τράμπζονσπορ των Σιώπη-Μπακασέτα με την Κοπεγχάγη του Ζέκα, οι Δανοί πήραν την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.

Η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη υποδέχθηκε την Κοπεγχάγη του Ζέκα και Οικονόμου στην Τουρκία. Αμφότερες οι δυο ομάδες δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Τζανίνι βρέθηκε απέναντι στον Ράιαν, αλλά ο γκολκίπερ των Δανών απέκρουσε το σουτ. Στο 20′ ο Κορνέλιους έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ράιαν έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε το 0-0. Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Κοπεγχάγη, η οποία ανέβασε τους ποδοσφαιριστές της στην αντίπαλη περιοχή. Ο Μπάρντι δοκίμασε στο 36′ το δεξί του πόδι, όμως ο Τσακίρ διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Δύο λεπτά αργότερα ο Λεράγκερ από θέση βολής έστειλε τη μπάλα πάνω στον γκολκίπερ των Τούρκων. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο μηδέν.

Ο Ντένσβιλ στο 75ο λεπτό υποχρέωσε τον Ράιαν σε μια ακόμα σπουδαία επέμβαση. Η Κοπεγχάγη με τη νίκη (2-1) στη Δανία πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, ενώ η Τράμπζονσπορ θα συνεχίσει στο Europa League.

Ο Μανώλης Σιώπης ήταν στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας αν και τραυματίας πέρασε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό στη θέση του Τζανίνι. Βασικός και ο Ζέκα με την Κοπεγχάγη, εκτός αποστολής ο Μάριος Οικονόμου.

Οι συνθέσεις:

Τράμπζονσπορ: Τσακίρ, Μπάρτρα, Ντένσβιλ, Ελμαλί, Στρίγκερ Λάρσεν, Σιώπης, Τοκόζ (Κουασί), Ομούρ (Τρεζεγκέ), Μπαρντί, Τζανίνι (79′ Μπακασέτας), Κορνέλιους

Κοπεγχάγη:Ράιαν, Ντάικς, Βάβρο, Κοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Λεράγκερ (85′ Γένσεν), Ζέκα, Φαλκ, Κλάεσον (78′ Χάραλντσον), Νταράμι (63′ Μουκαΐρου) , Μπίελ (78′ Καραμόκο).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.