Μπενφίκα – Ντιναμό Κ. 3-0: “Σβηστά” στους ομίλους (hls)

Η Μπενφίκα διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου και εξασφάλισε με άνεση την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.

Έχοντας βάλει τις βάσεις για την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στο Λοτζ της Πολωνίας, οι “αετοί της Λισσαβώνας” καλούνταν απλά να διαχειριστούν το 2-0, όμως δεν έμειναν σε αυτό.

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου κυριάρχησε απόλυτα της Ντιναμό Κιέβου, η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ σημείωσε τρία γκολ και δεν άφησε την παραμικρή ελπίδα στον αντίπαλο. Ο Οταμέντι άνοιξε το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, στο 40′ ο Ράφα Σίλβα έγραψε το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Νέρες έδωσε συνέχεια στο “πάρτι” των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος η Μπενφίκα κατέβασε… ταχύτητα, αφού η δουλειά είχε γίνει και με το παραπάνω, εξασφαλίζοντας με άνεση την πρόκριση στους ομίλους του Champions League για μία ακόμη φορά στην ιστορία της.

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιντ): Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Μοράτο, Γκριμάλντο, Λουίς (70′ Βάιγκλ), Φερνάντες (90′ Μπερνάρντο), Νέρες (70′ Γκονσάλβες), Σίλβα (70′ Αραούζο), Μάριο, Ράμος (52′ Μούσα).

Ντιναμό Κ.(Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Σιρότα, Βιβτσαρένκο (64′ Ντουμπιντσάκ), Σεπέλεφ (87′ Τσαρένκο), Σιντορτσούκ, Σαπαρένκο, Καραβάεφ (87′ Τιμτσούκ), Μπουγιάλσκι (90+3′ Γιατσίκ), Μπεσέντιν (64′ Βανάτ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.